Žagars ar "Fenerbahce" piedzīvo negaidītu zaudējumu EirolīgāBasketbols
Foto un virsraksts: Delfi

Žagars ar "Fenerbahce" piedzīvo negaidītu zaudējumu Eirolīgā

Žagars pieredz negaidītu zaudējumu

Latvijas basketbolists Artūrs Žagars šajā otrdienā piedzīvoja negaidītu zaudējumu, spēlējot Stambulas “Fenerbahce” sastāvā ULEB Eirolīgas trešās kārtas spēlē. Žagara sniegums šajā mačā bija pieticīgs, jo viņš guva tikai divus punktus, kas izrādījās nepietiekami, lai nodrošinātu uzvaru savā laukumā.

Anadolu Efes neveiksme Belgradā

Savukārt Rolands Šmits, spēlējot Stambulas “Anadolu Efes” sastāvā, piedzīvoja līdzīgu neveiksmi, bet viņa sniegums bija labāks – guva trīs punktus Belgradas mačā. Abi Latvijas basketbolisti saskārās ar izaicinājumiem, kas apgrūtināja viņu komandu sniegumu.

Gražuļa debija un "Virtus" zaudējums

Boloņas "Virtus", kuru vada treneris Lukas Banki, piedzīvoja grūtu vakaru, jo Andrejs Graužulis tika ieviests Eirolīgas spēlē, bet komanda savā mājas laukumā atzina Kauņas “Žalgiris” pārākumu. Šī mačs noteikti būs liels izaicinājums Graužulim un viņa jaunajai komandai, kas cenšas nostiprināt savu pozīciju līgā.

Kopējais turnīra gājiens

LTB basketbola līdzjutējiem ir skaidrs, ka, neskatoties uz šiem zaudējumiem, Latvijas spēlētāji turpina pacelt valsts karogu Eiropā. Paredzam, ka viņi izmantos šīs spēles kā iespēju mācīties un uzlabot savu sniegumu nākamajos mačos.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas