Aškinezere un Kļaviņa nesasniedz finālu junioru PČ kārtslēkšanā

Junioru Pasaules Čempionāta Kārtslēkšanas Sacensības

Lima, Peru - 28.augusts. Latvijas vieglatlētikas talanti Sima Aškinezere un Paula Kļaviņa otrdien, 28.augustā, nespēja iekļūt pamatsacensību kārtā junioru pasaules čempionātā, kas norisinājās Peru galvaspilsētā.

Sacensību Gaita

Aškinezere un Kļaviņa, kuras ir zināmas ar savām izcilajām snieguma spējām kārtslēkšanā, neskatoties uz labi sagatavoto treniņu procesu, nevarēja pārvarēt kvalifikācijas barjeru. Sacensības bija izaicinošas, un labāko rezultātu sasniegšana izrādījās pārāk liels uzdevums, ņemot vērā lielo konkurenci.

Sportistu Reakcija

Pēc sacensībām Aškinezere un Kļaviņa izteica vilšanos par savu rezultātu, taču uzsvēra, ka šī pieredze viņām palīdzēs nākotnē. "Esam apņēmības pilnas turpināt strādāt un uzlabot savas prasmes, lai sasniegtu augstākus mērķus," sacīja Aškinezere.

Nākotnes Perspektīvas

Lai gan šobrīd abas sportistes nesasniedza savus mērķus, viņu centība un apņēmība sola daudzus panākumus nākotnē. Šis pasaules junioru čempionāts ir vērtīgs solis viņu karjerās un iespēja mācīties no piedzīvotā. Latvijas vieglatlētikas sabiedrība ar nepacietību gaida viņu turpmākos sasniegumus un cer, ka nākotnē Aškinezere un Kļaviņa spēs sevi pierādīt uz lielā skatuves.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas