Basketbola leģionāri: Latvieši produktīvi Spānijā, Šiliņš turpina spoži Itālijā, Bertāns palīdz "Dubai" uzvarētBasketbols
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 13. oktobris 22:37
  • Delfi
  • 3

Basketbola leģionāri: Latvieši produktīvi Spānijā, Šiliņš turpina spoži Itālijā, Bertāns palīdz "Dubai" uzvarēt

Latvieši Spānijas augstākajā līgā

Latvijas basketbolists Mārcis Šteinbergs svētdien parādīja izcilu sniegumu Spānijas augstākās līgas (ACB) spēlē, kur izcēlās ar deviņiem punktiem. Viņa veiksmīgā spēle bija izšķiroša Manrezas "Baxi" panākumā, palīdzot komandai gūt svarīgu uzvaru. Šteinberga sniegums demonstrē ne tikai viņa talantu, bet arī Latvijas basketbola potenciālu ārvalstīs.

Šiliņš turpina spoži Itālijā

Itālijas A sērijā Kārlis Šiliņš svētdien izcēlās ar 15 punktiem, palīdzot savai komandai "Pistoia" izcīnīt uzvaru. Šiliņa sniegums apliecina viņa spēka un radošuma klātbūtni laukumā, kā arī to, ka latviešu spēlētāji var atstāt savu zīmogu pat viskonkurētspējīgākajās līgās pasaulē.

Bertāns palīdz "Dubai" gūt panākumu

Dāvis Bertāns, spēlējot Apvienoto Arābu Emirātu komandā "Dubai", svētdien guva desmit punktus Adrijas līgas mačā. Bertāns ir pierādījis sevi kā nozīmīgu spēlētāju savā komandā, palīdzot "Dubai" izcīnīt svarīgu uzvaru. Viņa pieredze un meistarība noteikti veicina komandas sniegumu un kopējo stabilitāti.

Secinājumi

Latviešu basketbola leģionāri turpina apliecināt sevi starptautiskajā arēnā, sniedzot būtisku ieguldījumu savās komandās. Neatkarīgi no tā, vai tas ir Spānijā, Itālijā vai Apvienotajos Arābu Emirātos, mūsu spēlētāji Latvijas vārdu nes ar lepnumu, un tas liecina par Latvijas basketbola augsto līmeni.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas