"Celtics" ciemos pie Porziņģa vecajiem draugiem, sezonu sāk rietumu "dūži'"Basketbols — NBA
Foto un virsraksts: Sportacentrs

"Celtics" ciemos pie Porziņģa vecajiem draugiem, sezonu sāk rietumu "dūži'"

Bostonas "Celtics" un Kristaps Porziņģis: Sadarbība bez ierobežojumiem

Naktī uz 25. oktobri Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) gaidāmas aizraujošas spēles, taču šo sezonu Bostonas "Celtics" nāksies uzsākt bez savas jaunas, taču ļoti nozīmīgas sastāvdaļas - Kristapa Porziņģa. Pirms dažām dienām kļuva zināms, ka latviešu centrs nevarēs piedalīties spēlē savainojuma dēļ, kas izraisījis bažas un lielu interesi par to, kā komanda tiks galā bez viņa.

Sezonas atklāšana pret Rietumu "dūžiem"

Kā pirmie pretinieki "Celtics" gaida Rietumu konferences "dūžus", kuri iepriekšējā sezonā pierādīja savu spēku. Šī spēle liecina par komandas patieso potenciālu, jo bez Porziņģa būs jāparāda augšnjākais sniegums, lai konkurētu ar jaudīgajiem pretiniekiem. Komandas galvenais treneris ir paudis uzskatu, ka katram spēlētājam būs jāuzņemas papildu atbildība un jārāda sava meistarība laukumā.

Porziņģis un viņa vecie draugi

Porziņģis dosies ciemos pie vecajiem draugiem, kas tagad spēlē Rietumos. Šis faktors padara spēli vēl emocionālāku, jo atlētus, kurus Kristaps pazīst jau gadiem, tagad būs jāizturas pretējos laukuma galos. Neapšaubāmi, tas dos papildu motivāciju ne tikai viņam, bet arī spēlētājiem, kuri spēlēs uzvarai un pierādījumam saviem talantiem.

Bostonas komandas perspektīvas

Arī bez Porziņģa "Celtics" komandā ir virkne talantīgu spēlētāju, kuri var uzņemties iniciatīvu un aizvest komandu līdz uzvarai. Sezonas sākumā viņiem svarīgi būs ne vien izcīnīt uzvaras, bet arī saglabāt labu komandas morāli un saliedētību. Kā norāda eksperti, tas būs izaicinājums, taču, ja spēlētāji strādās kopā un pielietos savus spēkus, "Celtics" varēs gūt panākumus arī bez sava zvaigžņu centra.

Noslēgumā

Ņemot vērā visus šos aspektus, spēle pret Rietumu "dūžiem" 25. oktobrī solās būt aizraujoša un provocējoša. Basketbola fani gan Latvijā, gan Amerikā ar nepacietību gaida, kā "Celtics" spēs izturēt šo izaicinājumu un vai Porziņģa esamība laukumā joprojām tiks novērtēta. Spēle būs gan pārbaudījums, gan iespēja, un basketbola pasaule skatīsies, kā notiek "Celtics" piedzīvojumi bez viņu latviešu zvaigznes.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas