Čempione "Bayer" izlaiž pārsvaru un piedzīvo pirmo zaudējumu Bundeslīgā 15 mēnešos

Vācijas Bundeslīga: "Bayer" zaudē pārsvaru un piedzīvo pirmo sakāvi

Pašreizējā Bundeslīgas čempione Lēverkūzenes "Bayer" ir piedzīvojusi savas 15 mēnešu ilgās uzvaru sērijas pārtraukumu. Pēdējā spēlē šī komanda mājās nespēja noturēt divu vārtu pārsvaru un zaudēja "Leipzig" rezultātā 2:3.

Spēles gaita: Lieliska uzsākšana, negaidīta beigas

Mačs sākās veiksmīgi viesiem, kuri jau pirmajā puslaikā iesita divus vārtus, liekot "Bayer" komandai pacensties. Tomēr, atgriežoties no pārtraukuma, Lēverkūzenes futbolisti izskatījās pārliecinoši un spēja panākt izlīdzinājumu. Diemžēl no tā brīža notikumi krasi mainījās, un "Bayer" pārsvars izzuda.

Treneris un komandas noskaņojums

Pēc spēles komandas galvenais treneris izteica vilšanos par to, kā viņa vadītā komanda spēja izlaist pārsvaru. "Mums ir jāstrādā pie galvas stiprināšanas, jo šādas situācijas var izsist no līdzsvara," viņš uzsvēra. Treneris uzsvēra, ka šis zaudējums ir solis atpakaļ, taču tas nedrīkst kļūt par iemeslu izmisumam.

Futbola analītiķu reakcija

Eksperti uzskata, ka šīs spēles rezultāts varētu būt signāls pārējām Bundeslīgas komandām par "Bayer" vājajām vietām. Daudzi pievērsa uzmanību ingāla fiziskajai sagatavotībai un komandas spēles organizācijai, kas pēdējos mačos nerādīja vēlamo stabilitāti.

Nākotnes izaicinājumi

Pēc šī zaudējuma "Bayer" komanda būs spiesta rūpīgi analizēt savas vājās vietas, jo tuvākajā laikā viņi atgriezīsies laukumā ar mērķi atdoties un atgriezties spēcīgi. Fani gaida, ka komanda spēs pārvarēt šos izaicinājumus un atgriezties uz uzvaru ceļa.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas