"Daži simti cilvēku, kā zombiji, ar bļaušanu ieskrēja restorānā," Sokolovs pastāsta par pieredzēto Turcijas viesnīcāSlavenības
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 14:15
  • NRA
  • 5

"Daži simti cilvēku, kā zombiji, ar bļaušanu ieskrēja restorānā," Sokolovs pastāsta par pieredzēto Turcijas viesnīcā

Rudens pieskārieni un ceļojuma kāre

Latvijā jau ir iestājies rudens, un daudzi no mums vēlas pagarināt vasaru, dodoties uz siltākām zemēm. Turcija ir vienmēr bijusi populāra izvēle, un arī fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs nesen apmeklēja šo saulaino zemi. Sociālajos tīklos viņš dalījās ne tikai ar iespaidiem par skaistajām vietām, bet arī ar kādu neparastu notikumu, kas izsauca plašu sabiedrības interesi.

Tuvošanās šķietamos "zombijus"

Viens no Sokolova piedzīvojumiem bija tik neparasts, ka likās, ka tas ir izņemts no šausmu filmas. Viņš apraksta, kā, pēkšņi un negaidīti, restorānā deviņdesmit gadu gados cilvēku grupiņa, izskatoties kā zombiji, ar skaļu bļaušanu un steigu ieskrēja telpā. "Tas izskatījās pēc filmas ainas – daži simti cilvēku metās iekšā, kā vispārēja haosa laikā," stāsta Sokolovs.

Daudzi jautājumi un neskaidrība

Sokolovs stāsta, ka šī neparastā situācija radījusi daudz jautājumu. “Ko viņi gribēja darīt? Vai tas bija kāds pasākums vai vienkārši neparasts izsalkums?” fotogrāfs pārsteigts. Daži citi viesi papildina, ka viss noticis tik strauji, ka grūti bija saprast, ko tieši cilvēki mēģināja izdarīt. Sākumā daļa viesu raudzījās ar neizpratni, bet vēlāk izsauca smieklus, kad saprata, ka tas viss ir daļa no kāda neparasta šova.

Spilgtas atmiņas un vēlme atgriezties

Neskatoties uz šo dīvaino pieredzi, Sokolovs dalījās arī ar pozitīviem iespaidiem par Turciju, tās kultūru un viesmīlību. Viņš uzsvēra, ka ikviens ceļojums piedāvā ne tikai brīnišķīgas atmiņas, bet arī negaidītus piedzīvojumus. “Es noteikti plānoju atgriezties. Viss, sākot no saulainajām pludmalēm līdz brīnišķīgajām vietējām delikatesēm – Turcija ir vieta, kur atgriezties,” rezumē Sokolovs. Turcija turpinās palikt viena no visiecienītākajām atpūtas galamērķiem, un šādas spilgtas atmiņas ir tieši tas, kas padara ceļojumus īpašus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas