Dmitrijevam un Serjoginam uzvaras "Izskrien Rīgu" 10km un 5km, startēja arī Birkentāls

Uzvarētāji “Izskrien Rīgu” pasākumā

Ceturtdienas, 1. augusta, vakarā, Rīgas centrā pie Māras dīķa norisinājās viens no populārākajiem skriešanas seriāliem “Izskrien Rīgu”. Šajā priekšpēdējā ceturtajā posmā piedalījās ap tūkstoti dalībnieku, kas sacentās gan 10 km, gan 5 km distancēs. Uzvaras izcīnīja divi izcili sportisti — triatlonists Andrejs Dmitrijevs, kurš atkal triumfēja 10 km distancē, un Latvijas rekordists Dmitrijs Serjogins, kurš ātrākais bija 5 km skrējienā.

Piedalās daudzi pazīstami sportisti

Skriešanas pasākumā bija redzami ne tikai profesionāli skrējēji, bet arī citi ievērojami sportisti. Titulētais skeitbordists Gustavs Gailītis ieradās, lai izbaudītu skriešanas svētkus. Interesanti, ka šo pasākumu pirmo reizi apmeklēja talsinieks Renārs Birkentāls, kurš iepriekš sasniedzis panākumus Pasaules kausa posmā biatlonā, kā arī viena no Latvijas vadošajām riteņbraucējām Lija Laizāne, kas arī izmēģināja savus spēkus skriešanā.

Pasākuma organizācija un dalībnieku skaits

Šo skrējienu organizēja biedrība “Piedzīvojumu sacensību aģentūra” sadarbībā ar Rīgas domi un Intervals.lv. Dalībnieku entuziasms un liels skaits parāda, cik populārs ir šis skriešanas seriāls, kas nereti pulcina gan pieredzējušos sportistus, gan amatierus, kas vēlas izbaudīt aktīvu dzīvesveidu Rīgas skaistajā apkārtnē.

Nākamie posmi un gaidāmās sacensības

" Izskrien Rīgu" turpinās, un sportisti, kuriem neizdevās šoreiz izcīnīt uzvaru, noteikti gaida nākamos posmus. Ar katru sacensību palielinās konkurence un uztraukums, kas, bez šaubām, veicinās dalībnieku rezultātu uzlabošanos. Sportistas un sportisti uzsver, ka šīs sacensības ir ne tikai par uzvaru, bet arī par komandas garu un aktīvu dzīvesveidu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas