"Es negribu klausīties šos sū***" TV šovu zvaigzne kritizē vīruSlavenības
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 20:30
  • NRA
  • 5

"Es negribu klausīties šos sū***" TV šovu zvaigzne kritizē vīru

Artjoms un Elīna Gluzunovi - ceļojums Ventspils virzienā

Artjoms un Elīna Gluzunovi, pazīstami TV šova “Slavenības. Bez filtra” dalībnieki, devās uz Ventspili, cerot izbaudīt mierīgu atpūtu un divvientulību. Tomēr jau pašā ceļojuma sākumā viņu reālās attiecības iznāca gaismā, kad sākās strīds par braukšanas stilu.

Strīds pie auto stūres

Kā izrādījās, Artjoms bija ļoti neapmierināts ar veidu, kā Elīna vada automašīnu. "Es negribu klausīties šos sū***," viņš pauda savas jūtas par viņas braukšanas prasmēm, izsaka kritiku par to, kā viņa pārvalda automašīnu. Šādi izteikumi ir palikuši zīmīgi šī pāra attiecībās un atspoguļo, kā nesaskaņas var radīt spriedzi pat visnepatiksmīgākajos brīžos.

Reakcijas no sekotājiem

Sekotāji ar interesi sekoja līdzi šiem notikumiem. Lielākā daļa kritizēja Artjoma izteikumus, apšaubot viņa tiesības novērtēt Elīnas braukšanas prasmes un uzsverot, ka viņam būtu jāatceras, ka visi cilvēki ir dažādi, un rūpīgākiem vārdiem ir jābūt vairāk svarīgiem nekā strīdiem uz ceļa.

Nākotnes perspektīvas

Kaut arī ceļojums sākās ar strīdu, Elīnai un Artjomam joprojām ir daudz iespēju vienoties un izprast viens otru. Vai pāris spēs atrisināt savas nesaskaņas un izbaudīt atpūtu Ventspilī, paliekot redzams. Tomēr šis incidents ir licis daudziem pārdomāt, kā tam ir jāizskatās, kad reālās attiecības sastopas ar sabiedrības acīm un televīzijas gaismām.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas