• 2024. gada 29. jūnijs 21:10
  • Delfi
  • 11

"Euro 2024" futbola studija: Kreipāns sarunājas ar "Lidl Latvija" mārketinga vadītāju Tomasu Delli. Video tiešraide

Video skaties šeit
Tiešraidi skaties šeit

"Euro 2024" futbola studija: Kreipāns sarunājas ar "Lidl Latvija" mārketinga vadītāju Tomasu Delli. Video tiešraide

Eiropas futbola čempionāta finālturnīra laikā Rīgā, "Lidl Arena" telpās līdzjutēji var vērot visu spēļu tiešraides, bet katru dienu pirms vakara spēles būs "Euro 2024" studija par un ap futbolu, ko vada Anatolijs Kreipāns.

Šajā studijā tiek apspriesti interesantie futbola notikumi, analizēti spēles momenti un prognozēti rezultāti. Tas ir ne tikai lieliska iespēja padziļināt savas zināšanas par futbolu, bet arī baudīt šo populāro sporta veidu kopā ar citiem futbola entuziastiem.

Šī studija ir kļuvusi par populāru pasākumu starp futbola faniem un piedāvā iespēju uzzināt jaunumus no futbola pasaules, kā arī piedalīties diskusijās par spēlēm, komandām un futbola zvaigznēm.

Šoreiz "Euro 2024" studijā tika ielūgts īpašais viesis - "Lidl Latvija" mārketinga vadītājs Tomass Dellis. Viņš dalījās savā pieredzē ar futbola saistītajām akcijām un pasākumiem, kā arī paplašināja skatītāju redzesloku par futbola mārketinga aizkulisēm.

Šis notikums tika tiešraidē ierakstīts, lai arī tie, kas nevarēja piedalīties studijā, varētu vēlāk to noskatīties un iegūt jaunas zināšanas un informāciju par futbolu un tā aizkulises.


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas