"Fiorentina" ungārus nolauž vien pendelēs, "Chelsea" zaudē, HJK iespaidīga galotne

Fiorentina izcīna uzvaru ar pendelēm

Šajā nedēļas nogalē, UEFA Eiropas Konferences līgā, Florences "Fiorentina" spēja emocionāli uzvarēt ungāru komandu. Pēc dramatiskas spēles iznākuma, kas beidzās neizšķirti, "Fiorentina" tika pie uzvaras ar iekļūšanu pendelēs. Tā sekoja iepriekšējo divu sezonu veiksmīgajām iznākumam, kad komanda nonāca līdz finālam. Šī uzvara ļauj "Fiorentina" ar lielu optimismu gatavoties nākamajām izcīņām.

Chelsea piedzīvo neveiksmi Ženēvā

Ne mazāk satraucoša ir situaicja Londonas "Chelsea", kuri savā izbraukuma spēlē Ženēvā piedzīvoja zaudējumu. Lai arī komanda iepriekš izcīnīja divu vārtu pārsvaru savā mājas stadionā "Stamford Bridge", tas nespēja glābt viņus no sakāves. Spēle noslēdzās ar sāpīgu zaudējumu, kas rada jautājumus par komandas formu un turnīra turpmāko gaitu.

Jauni pārstāvji Eirokausos: Ziemeļīrija un Velsa

Jāatzīmē, ka Ziemeļīrija un Velsa pirmoreiz būs pārstāvētas Eirokausu pamatturnīrā, kas ir nozīmīgs pavērsiens šīm valstīm futbolā. Šis notikums sola lielākas iespējas pretendēt uz panākumiem starptautiskajā arēnā un var kalpot kā iedvesma kā nākamajām paaudzēm.

HJK iespaidīga galotne

Savukārt Helsinku HJK izcēlās ar iespaidīgu uzvaru, kas mainīja spēles gaitu. Viņu sniegums pēdējās spēles minūtēs parādīja komandas neatlaidību un apņēmību, kas ir nepieciešama, lai sasniegtu augstākus mērķus Eiropas futbolā. HJK sniegums ir labākais apliecinājums tam, ka ziemeļu komandas var būt konkurētspējīgas Eirokausos.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas