• 2024. gada 7. septembris 13:49
  • LA
  • 10

FOTO, VIDEO. "Lai tirgus iet vaļā!" Brīvdabas muzejā norisinās mūsdienu amatniecības tirgus

Video skaties šeit
Vairāk foto skaties šeit

Brīvdabas muzejs kļūst par mūsdienu amatniecības epicentru

Šodien un rīt Brīvdabas muzejā Rīgā norisināsies "Mūsdienu amatniecības tirgus", kas ir lieliska iespēja gan amatniekiem, gan apmeklētājiem. Šis pasākums, kā norādījusi aģentūra LETA, ir kļuvis par tradīciju un ik gadu pulcē arvien jaunus dalībniekus un interesentus.

Dažādība un radošums tirgū

Tirgus piedāvās plašu klāstu ar dažādām amatniecības precēm, kuras radījuši talantīgi un radoši amata meistari. Apmeklētāji varēs iepazīties ar dažādām amatniecības tehnikām, kā arī iegādāties unikālus, roku darbus izstrādājumus, sākot no rotām un apģērba līdz pat dekoriem un mājas precēm.

Pasākuma atmosfēra

Ne tikai amatniecības izstrādājumi, bet arī dzīva mūzika un kultūras programmas padarīs šo pasākumu par neaizmirstamu pieredzi. Apmeklētājiem būs iespēja ne tikai iegādāties izstrādājumus, bet arī piedalīties dažādās aktivitātēs un darbnīcās, kas veidotas, lai popularizētu amatniecību un radošumu mūsu sabiedrībā.

Ievērības cienīga iniciatīva

“Mūsdienu amatniecības tirgus” ir ne tikai lieliska platforma amatniekiem, bet arī veids, kā veicināt vietējo kopienu un atbalstīt roku darbu ražotājus. Izskatās, ka pasākums iegūst arvien lielāku popularitāti, un tā dalībnieku skaits katru gadu pieaug. Aicinu visus interesentus ierasties Brīvdabas muzejā un izbaudīt šīs divas dienas bagātīgiem piedāvājumiem un radošu atmosfēru!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas