• 2024. gada 26. augusts 14:12
  • NRA
  • 7

Fotogrāfs un kāzu vadītājs Jāzeps Geide – vidzemnieks, kurš izvēlējies dzīvot koši

Vairāk foto skaties šeit

Jāzeps Geide - daudzas personības vienā cilvēkā

“Esmu pārliecināts, ka katram cilvēkam ir vairākas personības, es neesmu izņēmums,” ir teicis Jāzeps Geide, talantīgs fotogrāfs un kāzu vadītājs no Vidzemes. Šie vārdi ļoti precīzi atspoguļo viņa dzīvi, kas piepildīta ar daudzveidīgu radošumu. Jāzeps spēj apvienot gan estētisko pieeju fotogrāfijā, gan prasmi vadīt pasākumus, kas ļauj viņam izpausties dažādās lomās un sniegt lielu pievienoto vērtību saviem klientiem.

Koša dzīve, ko iedvesmo daba

Kā vidzemnieks, Jāzeps ir iedvesmots no apkārtējās dabas un tās krāsām. Viņš uzskata, ka košums ir svarīgs ne tikai vizuālajā mākslā, bet arī dzīvē kopumā. “Izvēle dzīvot koši ir manas personības izpausme,” viņš norāda, saskatot savā darbā un dzīvē iespēju radīt prieku un pozitīvas emocijas citiem cilvēkiem.

Darbs aizmugurē - fotoaparāts un DJ pults

Jāzeps Geide nav tikai kāzu vadītājs; viņš arī ir pieredzējis fotogrāfs, kas spēj noķert mirkļa burvību un radīt neaizmirstamus atmiņus. Viņa fotogrāfijas ir ne tikai kvalitatīvas, bet arī bagātas ar emocijām. Turklāt viņš ir arī DJ, kā rezultātā pasākumos viņš spēj radīt īsto atmosfēru, kas piešķir pasākumam dzīvību un dinamiku. Šāda pieeja ļauj viņam būt ne tikai klātesošam, bet arī iesaistītam pasākumu norisē no visiem aspektiem.

Personiska pieeja katram klientam

Jāzeps uzskata, ka katrs klients ir unikāls, tādēļ viņš pielāgo savu darbu atbilstoši katra vēlmei un prasībām. “Mani priecē palīdzēt cilvēkiem piepildīt viņu sapņus – esmu šeit, lai radītu vizuālus stāstus un brīnišķīgas atmiņas,” viņš atzīst. Jāzeps uzskata, ka personiska pieeja ir atslēga uz veiksmīgu sadarbību un apmierinātu klientu.

Secinājums

Jāzeps Geide ir piemērs tam, kā ar radošumu un daudzveidību var veidot ne tikai profesionālu karjeru, bet arī bagātīgu un krāsainu dzīvi. Viņa spēja apvienot fotogrāfiju, kāzu vadību un DJ mūziku rada unikālu pieredzi, kas iepriecina un iedvesmo cilvēkus visapkārt. Dzīvojot koši, viņš pierāda, ka ir vērts sekot savai harizmai un radošajām ambīcijām, ļaujot tām kļūt par pamatprincipu ikdienā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas