Jebkurš  interesents var pieteikties VNĪ rīkotajā kluba "Depo" telpu nomas tiesību izsolēZiņas
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Jebkurš interesents var pieteikties VNĪ rīkotajā kluba "Depo" telpu nomas tiesību izsolē

Telpu nomas tiesību izsole

Jebkurš interesents ir aicināts pieteikties Valsts nekustamo īpašumu (VNĪ) rīkotajā kluba "Depo" telpu nomas tiesību izsolē. Šī izsole tiek organizēta pēc tam, kad Latvijas Brīvo arodbiedrību savienība (LBAS) ir pārdevusi īpašumu Vaļņu ielā 32.

VNĪ paziņojums

VNĪ valdes loceklis Andris Vārna pavēstīja, ka izsole tiks izsludināta tuvākajā laikā, sniedzot iespēju ikvienam interesentam iegūt telpas, kas pašlaik tiek izmantotas kluba "Depo" darbībai. Šī ir unikāla iespēja uzņēmējiem un organizācijām, kuri meklē telpas savām vajadzībām.

Iespējas un perspektīvas

Telpas, kas atrodas stratēģiski izdevīgā vietā, piedāvā plašas iespējas gan kultūras, gan izklaides pasākumu rīkošanai. Potenciālajiem nomniekiem būs iespēja atdzīvināt šo vietu ar jauniem kultūras un sociāliem pasākumiem, kas var bagātināt vietējās kopienas dzīvi.

Kā pieteikties?

Interesenti aicināti sekot VNĪ paziņojumiem un izsludinājumiem, lai nepalaistu garām iespēju piedalīties izsolē. Pieteikšanās procedūra un nepieciešamie dokumenti tiks publicēti VNĪ oficiālajā mājaslapā. Iespējams, ka tiks organizētas arī informācijas sesijas, lai sniegtu detalizētāku informāciju par izsoles procesu un prasībām.

Secinājums

Šī izsole ir svarīgs notikums ne tikai kluba "Depo", bet arī visai Rīgas kultūras ainai. Paredzams, ka tas veicinās aktīvāku sabiedrisko dzīvi un attīstīs jaunas sadarbības iespējas. Jebkurš interesents ir aicināts iesaistīties, piedaloties šajā izsolē un kļūstot par daļu no vietējās kultūras vides attīstības.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas