Kamerorķestris Sinfonietta Rīga koncertēs pasaulslavenajā Elbas filharmonijāZiņas
Foto un virsraksts: Diena

Kamerorķestris Sinfonietta Rīga koncertēs pasaulslavenajā Elbas filharmonijā

Koncerts Elbas filharmonijā

Svētdien, 27. oktobrī, Valsts kamerorķestris Sinfonietta Rīga piedalīsies festivālā _TONALi_, uzstājoties vienā no Eiropas prestižākajām koncertzālēm – Elbas filharmonijā Hamburgā. Šis pasākums ir lieliska iespēja ne tikai orķestra muzikālajām prasmēm, bet arī Latvijas kultūras pārstāvniecībai starptautiskā mērogā.

Orķestra sniegums un repertuārs

Orķestra pārstāve Ketlīna Brauere norādīja, ka koncertā tiks izpildītas gan klasikas, gan mūsdienu komponistu skaņdarbu interpretācijas. Sinfonietta Rīga, kas jau ieguvusi plašu atzinību, sola sniegt emocionāli piesātinātu un muzikāli daudzveidīgu koncertu, kas apmierinās ikviena klausītāja gaumi.

Festivāla _TONALi_ nozīme

Festivāls _TONALi_ ir pazīstams ar to, ka piedāvā augstas kvalitātes mūziku un veicina jauno talantu atpazīšanu. Sinfonietta Rīga dalība šajā festivālā ir apliecinājums orķestra profesionalitātei un jaunatnes kultūras iniciatīvu atbalstam, kā arī tilts starp dažādām kultūrām un tradīcijām.

Secinājums

Šis koncerts neapšaubāmi būs nozīmīgs notikums ne tikai Sinfonietta Rīga, bet arī Latvijas kultūras ainavā. Muzikālie priekšnesumi Elbas filharmonijā palīdzēs nostiprināt Latvijas vārdu pasaules mūzikas kartē un piesaistīs uzmanību no starptautiskās koncertu zāļu un mūzikas ekspertiem. Klausītājiem būs iespēja baudīt izcilu mūziku šajā unikālajā un vēsturiskajā vidē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Diena portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas