LBTU notiks augsta līmeņa ekspertu konference par Latvijas reģionu pārticību un ilgtermiņa attīstībuLatvijā
Foto un virsraksts: LA
  • šodien 11:46
  • LA
  • 4

LBTU notiks augsta līmeņa ekspertu konference par Latvijas reģionu pārticību un ilgtermiņa attīstību

Konferences mērķis un nozīme

Biedrība "Latvijas Formula 2050" sadarbībā ar Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāti (LBTU) un Latvijas Republikas Zemkopības ministriju organizē augsta līmeņa ekspertu konferenci “Latvijas reģionu pārticība un ilgtermiņa attīstība”. Šī konferencenorisināsies 1.novembrī no plkst. 11.00 LBTU Aulā, Lielā ielā 2, Jelgavā un to varēs skatīties arī tiešraidē. Konferences mērķis ir apkopot un izvērtēt ekspertu viedokļus un pieredzi, lai veicinātu Latvijas reģionu ilgtspējīgu attīstību un pārticību.

Ekspertu dalība un diskusijas

Uz konferenci ir aicināti vadošie eksperti no dažādām jomām, kas piedalīsies paneļdiskusijās un prezentācijās, piedāvājot savas atziņas un rekomendācijas par reģionu attīstības jautājumiem. Diskusijās plānots apspriest aktuālās problēmas, ar kurām saskaras reģioni, kā arī risinājumus, kas varētu veicināt reģionu ekonomisko izaugsmi un iedzīvotāju labklājību.

Tiešsaistes skatīšanās iespējas

Interesentiem, kuri nevarēs piedalīties klātienē, konference būs pieejama arī tiešraidē. Tas ļaus plašākai sabiedrībai sekot līdzi diskusijām un gūt vērtīgas zināšanas par reģionu attīstības iniciatīvām. Aicinām ikvienu interesentu pievienoties šai nozīmīgajai sarunai, kas var ietekmēt valsts nākotni.

Aicinājums piedalīties

Latvijas reģionu attīstība ir būtiski svarīga ne tikai vietējo iedzīvotāju labklājībai, bet arī valsts ekonomiskajai stabilitātei. Aicinām katru, kas interesējas par šo tēmu, piedalīties konferencē, vai tiešraidē, lai kopīgi veidotu labāku nākotni Latvijas reģioniem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas