"Kandava/Turība" izcīna vēl vienu uzvaru un iekļūst "Masters" ceturtdaļfinālā

Uzvara Lozannā

Šveices pilsētā Lozannā notiekošajā Pasaules tūres "Masters" turnīrā Latvijas 3x3 basketbola komanda "Kandava/Turība" izcīnījusi otro uzvaru, apliecinot savas prasmes un apņēmību cīņā par augstākajiem tituliem. Komandas sniegums šajā turnīrā ir pierādījis, ka Latvijas basketbolisti var sacensties ar labākajiem pasaules spēlētājiem.

Panākums pret "San Juan"

Cīņā par pirmo vietu grupā, "Kandava/Turība" ar rezultātu 21:16 pārspēja Puertoriko komandu "San Juan". Šī uzvara ne tikai nodrošināja vietu ceturtdaļfinālā, bet arī apliecināja latviešu komandas spēku un komandas darbu. Spēlētāji izrādīja izcilu prasmīgumu un taktiku, kas ļāva pārspēt konkurentus.

Ceturtdaļfināla перспективи

Iekļūšana ceturtdaļfinālā ir liels panākums, un tas liecina par "Kandava/Turība" apņēmību izcīnīt augstas vietas Pasaules tūres "Masters" turnīrā. Komandas turpmākās spēles solās būt aizraujošas, un basketbola līdzjutēji cer uz jauniem panākumiem un labiem rezultātiem.

Atbalsts un cerības

Latvijas basketbola fani ar nepacietību gaida nākamās spēles, sniedzot atbalstu saviem iecienītajiem spēlētājiem. "Kandava/Turība" ir paraugs visai valsts sporta kopienai, un cerības uz panākumiem turpina pieaugt. Komandai ir liela nozīme Latvijas basketbola attīstībā, un tās panākumi starptautiskajā arēnā ir iedvesmojoši visiem sportot gribētājiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas