Kārtslēcējs Valters Kreišs: Pat tad, ja neizdosies iegūt medaļu, nevajag nokārt galvuCilvēki, kas iedvesmo
Foto un virsraksts: NRA
  • 2024. gada 24. jūlijs 10:08
  • NRA
  • 26

Kārtslēcējs Valters Kreišs: Pat tad, ja neizdosies iegūt medaļu, nevajag nokārt galvu

Valtera Kreiša iedvesmojošais stāsts

Kārtslēcējs Valters Kreišs nesen ir pievērsts plašākas sabiedrības uzmanībai. Ne tikai tādēļ, ka viņš ir talantīgs sportists, bet arī tāpēc, ka viņa attieksme pret sportu un dzīvi ir ārkārtīgi iedvesmojoša. Valters uzsver, ka neatkarīgi no rezultātiem, svarīgākais ir pievērsties procesam un izmēģināt savus spēkus. "Pat tad, ja neizdosies iegūt medaļu, nevajag nokārt galvu," saka Valters, uzsverot, ka katra pieredze ir vērtīga.

Olimpiskā delegācija un sportista attieksme

Reizēm, lai saprastu, kāds ir cilvēks, pietiek ar minūti sarunājoties. Šī doma nāk man prātā, domājot par Latvijas olimpisko delegāciju. Katra sportista stāsts ir unikāls, tomēr Valtera vārdi izceļas kā īpaši. Viņš apzinās, ka priekšā ir grūti izaicinājumi, taču tic, ka katrs solis ceļā uz mērķi ir būtisks. Tieši šī perspektīva ļauj viņam saglabāt pozitīvu skatījumu uz dzīvi, neatkarīgi no rezultātiem.

Motivācija un mācīšanās process

Valters uzsver, ka panākumi sportā nav tikai medaļu iegūšana. Viņš uzskata, ka ikviens treniņš un sacensība ir iespēja mācīties un attīstīties. "Mums jāstājas pretī izaicinājumiem un jāmeklē veidi, kā kļūt labākiem," saka Kreišs, piebilstot, ka rezultāti ir tikai blakusprodukts smagam darbam un neatlaidībai. Šāda pieeja ir ne tikai iedvesmojoša, bet arī liecina par viņa mīlestību pret sportu un vēlmi attīstīt sevi.

Noslēguma doma

Valters Kreišs nav tikai talantīgs kārtslēcējs; viņš ir arī lielisks motivācijas avots ikvienam, kurš saskaras ar grūtībām dzīvē. Viņa teiktais – "nevajag nokārt galvu" – ir vēstījums, kas, iespējams, uzrunās daudzus, ne tikai sportā, bet arī ikdienas dzīvē. Pat ja neizdosies sasniegt vēlamo rezultātu, svarīgākais ir nepadoties un turpināt cīnīties par saviem sapņiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas