"Kāruma" kūka bez cepšanasVirtuvē
Foto un virsraksts: NRA
  • 2024. gada 27. jūlijs 08:30
  • NRA
  • 49

"Kāruma" kūka bez cepšanas

Kāruma kūka – nevainojams deserts bez cepšanas

"Kāruma" sieriņus var pārvērst par gardu kūku, kas prasa minimāli piepūles. Šī vienkāršā recepte ir ideāli piemērota tiem, kuriem nepatīk ilgstoši pavadīt laiku virtuvē, bet tomēr vēlas izbaudīt saldu desertu.

Ingredienti kūkai

Lai pagatavotu "Kāruma" kūku, jums būs nepieciešami tikai daži sastāvdaļas: - 400 g "Kāruma" sieriņu - 200 g mīksta sviesta - 150 g cukura - 200 g cepamo cepumu - 300 ml saldā krējuma

Pagatavošanas process

1. **Sakult sviestu un cukuru** – sākumā izkausējiet sviestu un pievienojiet tam cukuru. Samaisiet līdz izšķīdīs. 2. **Pievienojiet "Kāruma" sieriņus** – mīksto sieriņu pievienošana maisījumam ļauj iegūt krēmīgu tekstūru. Labi samaisiet, lai iegūtu viendabīgu masu. 3. **Sagatavojiet cepumus** – izvēlieties savus iecienītākos cepumus un smalki sadrupiniet. Pievienojiet tos masai un rūpīgi samaisiet. 4. **Saldā krējuma pievienošana** – sakuliet saldo krējumu un viegli iejaukt to iepriekš sagatavotajā masā, lai piešķirtu kūkai gaisīgu struktūru.

Kūkas izveide un pasniegšana

Kad masa ir gatava, izlieciet to kūkas formas pamatnē un izlīdziniet virsmu. Ielieciet kūku ledusskapī vismaz 4 stundas, ideālā gadījumā pāri naktij, lai tā var labi sastingt. Pirms pasniegšanas dekorējiet ar šokolādes skaidiņām vai augļiem – iespējamo variāciju ir daudz!

Ideāls deserts jebkurai gadījuma izvēlei

"Kāruma" kūka bez cepšanas ir lieliska izvēle svinībām, ģimenes vakariņām vai tikai kā ikdienas īpašs deserts. Tās vieglā pagatavošana un izcila garša noteikti iepriecinās ikvienu. Iesakām izmēģināt šo gardo kūku jau šodien!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas