Kaspars Antess aicina uz savu populārāko dziesmu koncertuAfiša
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 11. septembris 15:49
  • TV3
  • 12

Kaspars Antess aicina uz savu populārāko dziesmu koncertu

Kaspars Antess svin 15 gadu jubileju mūzikā

Latvijā zināmais šlāgerdziesmu autors un izpildītājs Kaspars Antess paziņojis par īpašiem autorkoncertiem, kuri notiks šī gada septembra beigās Latvijas galvaspilsētā Rīgā un Ventspilī. Šie koncerti, kas notiks ar nosaukumu “Mēs satiksimies”, iezīmēs mūziķa 15 gadu jubileju mūzikā.

Unikāla iespēja faniem

Faniem būs unikāla iespēja piedzīvot Kaspara Antesa populārākās dziesmas vienuviet un dzirdēt mūziķa stāstus par viņa muzikālo ceļu. "Es vienmēr esmu ticējis, ka mūzika spēj apvienoties un radīt īpašus mirkļus, tāpēc šo koncertu rīkošanu uzskatu par ģimenes sapņu piepildījumu," saka Antess.

Koncertu datumi un vietas

Koncerti notiks Rīgā 25. septembrī un Ventspilī 28. septembrī, un abi pasākumi solās būt ne tikai muzikāli, bet arī emocionāli piepildīti. "Gribu, lai katrs apmeklētājs jūtas kā daļa no šīs svinības," piebilst mākslinieks.

Aicinājums apmeklētājiem

Antess aicina visus savus fanus un mūzikas mīļotājus apmeklēt šos koncertus un piedzīvot neaizmirstamu vakaru. "Mēs satiksimies ir ne tikai vārdi, bet arī solījums, ka kopā radīsim atmiņas, kuras paliks uz mūžīgiem laikiem," uzsver Kaspars.

Biļetes un informācija

Biļetes uz koncertiem jau ir pieejamas visās biļešu tirdzniecības vietās. Mūziķis aicina nevilcināties, jo interese par pasākumu ir liela. "Ceru redzēt katru no jums, jo kopā mēs veidosim šo skaisto ceļojumu," noslēdz mūziķis.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas