Komponists Gunārs Freidenfelds un radio balss Gunārs Jākobsons aicina uz koncertiem "Divas leģendas uz vienas skatuves"Afiša
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 11. septembris 14:07
  • TV3
  • 16

Komponists Gunārs Freidenfelds un radio balss Gunārs Jākobsons aicina uz koncertiem "Divas leģendas uz vienas skatuves"

Divas leģendas uz vienas skatuves

Koncerts "Divas leģendas uz vienas skatuves" ir unikāla iespēja redzēt divu izcilu personību apvienošanos – komponistu Gunāru Freidenfeldu un radio diktoru Gunāru Jākobsonu. Šie divi vīri ir ne tikai talantīgi mākslinieki, bet arī svarīgi Latvijas kultūras sabiedrības pārstāvji, kuru ieguldījums ir neatsverams.

Svētku koncerti diviem izciliem jubilejām

Īpašajos koncertos tiks godināti divi nozīmīgi notikumi: Gunāra Freidenfelda 65 gadi mūzikai un Gunāra Jākobsona 70 gadi pavadīti radio. Abas šīs jubilejas ir lieliska iespēja atskatīties uz viņu panākumiem un veikumiem, kas ietekmējuši daudzus cilvēkus Latvijā un ārpus tās robežām.

Koncertu norišu detaļas

Plānotie koncerti notiks vairākās Latvijas pilsētās, sniedzot klausītājiem iespēju piedalīties neaizmirstamā muzikālā piedzīvojumā. Katrs koncerts solās būt ne tikai izklaides pasākums, bet arī emocionāla ceļojuma atmiņu atjaunošana par to, kā šie divi talanti ir ietekmējuši Latvijas kultūru.

Muzikālas un runājošas leģendas uz skatuves

Koncertā apmeklētāji var gaidīt ne tikai muzikālus priekšnesumus no mūzikas sarakstiem, kurus radījusi Freidenfelda talanta roka, bet arī Jākobsona izcilās balss mākslas izpildījumus, kas sniegs iespēju dzirdēt iecienītākās dziesmas un stāstus par viņa garo karjeru radio.

Biļetes un informācija

Biļetes uz koncertiem var iegādāties internetā, kā arī pie kasēm vietās, kur notiks šie pasākumi. Organizatori aicina visus, kas ieinteresēti mūzikā un kultūrā, neaizkavēties ar biļešu iegādi, jo tiek prognozēta ievērojama interese par šo unikālo pasākumu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas