Krievijas terors Ukrainā pieaugs. Irāna agresoram nodevusi vairāk nekā 200 ballistiskās raķetes

Krievijas agresijas intensitāte palielinās

Saskaņā ar nesenajiem ziņojumiem, Krievijas terors Ukrainā aizvien pieaug. Šajā sērijā notikumu, kas saistīti ar Krievijas iebrukumu Ukrainā, atteikšanās no miermīlīgas risinājuma un aizvien pieaugošā agresija pret ukraiņu civiliedzīvotājiem hanya pārvēršas par arvien lielāku draudu. Pēdējā laikā ir rakstīts par Krievijas militārajām stratēģijām un intensīkajām bombardēšanām, kas nomoka Ukrainas pilsētas.

Irāna palielina militāro atbalstu

Jauni avoti liecina, ka Irāna ir nodevusi Krievijai vairāk nekā 200 ballistisko raķešu, kas varētu būt izmantotas uzbrukumiem, mērķējot uz vairākām Ukrainas pilsētām. Teherānas atbalsts Kremļa karam ir dramatiski pieaudzis, lai atbalstītu Krievijas agresīvās darbības. Šie ieroči ļaus Krievijai vēl precīzāk un sekmīgāk mērķēt uz stratēģiski svarīgiem objektiem Ukrainā, kas draud vēl vairāk pasliktināt situāciju reģionā.

Starptautiskā reakcija un bažas

Šādas darbības ir radījušas bažas starptautiskajā sabiedrībā, īpaši ņemot vērā, ka Irāna un Krievija turpina veidot ciešāku militāro sadarbību. Rietumu valstis nosoda šo staigājamo nopietnā konfliktā, un vairākas valstis ir solījušas pastiprināt sankcijas pret Irānu un Krieviju. Tas liecina par to, ka Ukrainas krīze var kļūt vēl straujāka un neticami bīstamāka, ja šo valstu militārā sadarbība turpināsies.

Ukrainas aizsardzības stratēģijas

Ukraina nevar palikt pasīva šajā satraucošajā situācijā, un tajā pašā laikā tā turpina attīstīt savas aizsardzības stratēģijas. Palielinoties Krievijas un Irānas militārajiem draudiem, Ukraina uzsver nepieciešamību pēc starptautiskas palīdzības, lai stiprinātu savas militārās spējas un aizstāvētos pret jauniem uzbrukumiem. Apspriežot šos notikumus, ir svarīgi uzsvērt, ka starptautiskā sabiedrība nedrīkst novērst skatienu no Krievijas un Irānas agresijas, jo tas ir ne tikai Ukrainas, bet arī visas eiropas drošības jautājums.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas