"Kur palikuši restorāni?" Multitalantīgā Solla paziņo, ka ar seksu vai izmēru viņu nepārsteigtPašmāju slavenības
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 10. oktobris 16:20
  • TV3
  • 10

"Kur palikuši restorāni?" Multitalantīgā Solla paziņo, ka ar seksu vai izmēru viņu nepārsteigt

Restorānu jautājums izskata dziedātāja Solvita Avakjana

Lielākā daļa no mums ir pieraduši pie romantiskām vakariņām restorānā, taču mūsdienu attiecību realitāte šķiet pavisam cita. Dziedātāja un dejotāja Solvita Avakjana, kura ir pazīstama arī kā bijusī grupas “A Eiropa” dejotāja, uzdod jautājumu, kas nodarbina ne vien viņu, bet arī daudzas citas sievietes – "Kur palikuši restorāni?".

Attiecību aizēnošana modernajā pasaulē

Avakjana ir atklājusi, ka ir bijusi bez attiecībām kādu laiku un ir nonākusi pie secinājuma, ka mūsdienās vīrieši šķiet pievērti citas pieejas romantikai. Viņa pauž bažas par to, ka daudzi uzrunas ierobežojas tikai uz aicinājumu uz kafiju vai, kā viņa izsakās, "uz gultu". Izskatās, ka tieši restaurācijas pieredze ir zaudējusi savu popularitāti attiecību sākuma posmā, kas liecina par plānu un virspusīgu pieeju mīlestībai un attiecību veidošanai.

Izskati un sociuma gaidas

Solla pievērš uzmanību arī tam, ka šodienas sabiedrībā ir uzslavēti uzskati par izvēlēm, kas tiek balstītas uz fiziskām īpašībām. Viņa uzsver, ka seksu vai izmēru viņu nepārsteigt, kas liecina par viņas dzīves pieredzi un gaidām attiecībās. Daba ir daudzslāņaina, un Solla aicina meklēt dziļākas saiknes, kurās fiziskā pievilcība nav vissvarīgākais.

Reizē izaicinājums un iespējamība

Ar savu paziņojumu dziedātāja aicina visus pārdomāt, kādas ir viņu attiecību vēlmes un ideāli. Restorānu pieejamība varētu būt ne tikai kulinārās pieredzes jautājums, bet arī iespēja izveidot dziļākas un patiesākas saiknes, kas ir bijušas tik ļoti pieejamas agrāk. Tāpēc, iespējams, būtu vērts izlemt nedaudz neparastāk un doties uz restorānu – jo attiecības, kas balstītas uz kopēju pieredzi un vērtībām, var radīt dziļākas attiecības.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas