Kurzemē uzdarbojas viltus malkas pārdevējsDegpunktā
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 11:52
  • TV3
  • 6

Kurzemē uzdarbojas viltus malkas pārdevējs

Krāpniecība Kurzemē

Jaunākās ziņas liecina, ka Kurzemē ir pabeigta izmeklēšana kriminālprocesā, kurā vainotais vīrietis, izmantojot viltus sludinājumus par malkas pārdošanu, izkrāpis naudu no vairākiem potenciālajiem pircējiem. Šī krāpšana ir radījusi sašutumu vietējā kopienā un izsaukusi bažas par drošību šajā jomā.

Vīrieša shēma

Saskaņā ar Valsts policijas sniegto informāciju, šis vīrietis aktīvi publicēja sludinājumus interneta vidē, solot piegādāt malku par pieņemamām cenām. Taču, saņemot naudu, viņš bez maksājuma izpildes pazuda, atstājot pircējus bez gaidītās malka.

Policijas rīcība

Pateicoties iedzīvotāju ziņojumiem un policijas intensīvai izmeklēšanai, tika atklāta šī krāpnieciskā shēma. Policija mudina iedzīvotājus būt uzmanīgiem un ziņot par līdzīgiem gadījumiem, lai novērstu turpmākus krāpšanas gadījumus.

Ātro risinājumu meklējumi

Šo incidentu apzinoties, Valsts policija uzsver, cik svarīgi ir pirms pirkšanas veikt rūpīgu izpēti par pārdevējiem. Iedzīvotājiem tiek ieteikts prātīgi pieiet interneta tirgoņu izvēlei un nekad nesūtīt naudu, pirms nav saņemtas preces vai šķirtības pārliecības.

Secinājumi un brīdinājumi

Šī krāpšana ir skaidrs piemērs tam, cik viegli var kļūt par krāpniecības upuri mūsdienu digitālajā laikmetā. Policija aicina ikvienu būt piesardzīgam un dalīties ar informāciju, lai palīdzētu citiem izvairīties no līdzīgām situācijām.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas