Lasmaņa un Mieža "Chongming" Amsterdamas "Masters" turnīra ceturtdaļfinālā zaudē "Ub"Basketbols
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 13. oktobris 15:37
  • TV3
  • 8

Lasmaņa un Mieža "Chongming" Amsterdamas "Masters" turnīra ceturtdaļfinālā zaudē "Ub"

Čempionāta atmosfēra un sagaidīšana

Svētdien, 2023. gada 29. oktobrī, Nīderlandes galvaspilsētā Amsterdamā norisinājās starptautiskais 3×3 basketbola turnīrs "Masters", kurā piedalījās labākās komandas no visas pasaules. Starp dalībniekiem bija arī Ķīnas ekipāža "Chongming", kuru pārstāvēja Latvijas basketbolisti Kārlis Lasmanis un Naurs Miežis. Turnīrs pulcēja lielu skatītāju skaitu, kas ar nepacietību gaidīja aizraujošās spēles.

Zaudējums ceturtdaļfinālā

Diemžēl, "Chongming" komandas ceļš turnīrā beidzās jau ceturtdaļfinālā, kur mūsu sportisti cīnījās pret komandu "Ub". Spēle bija ļoti saspringta, un, neskatoties uz komandas centieniem, rezultāts nosprauda barjeru, ko "Ub" spēja pārvarēt. Kārļa Lasmaņa un Naura Mieža sniegums bija cienījams, taču tas nepietika, lai sasniegtu nākamo posmu.

Analisējam spēli

Spēles laikā "Chongming" izaicināja "Ub", demonstrējot augstvērtīgu basketbola meistarību. Lai gan sākumā komanda izskatījās cerīgi, pretinieki uzlaboja savu spēli un spēja gūt pārsvaru, kā rezultātā "Chongming" komanda palika aiz žoga. Šāda veida turnīrā ikviens punkts ir svarīgs, un diemžēl nelielas kļūdas var izšķirt spēles likteni.

Skatītāju un komandas reakcija

Pēc spēles Kārļa Lasmaņa un Naura Mieža emocionālās reakcijas bija saprotamas, jo zaudējums ceturtdaļfinālā ir vienmēr vilšanās. Komandas trenerī atzīmēja, ka ir nepieciešams mācīties un attīstīties, lai nākamos turnīrus varētu aizvadīt labāk. Skatītāji izteica savu atbalstu, uzmundrinot spēlētājus un pauduši apņēmību gaidīt viņu nākamās uzstāšanās.

Nākotnes perspektīvas

Lai arī "Chongming" izstāšanās no Amsterdamas turnīra ir sāpīga, Latvijas basketbolisti turpinās strādāt un pilnveidot savas prasmes. Nākamais posms būs jauns starts, un mūsu sportisti nesamierināsies ar zaudējumiem. Mūs sagaida vēl daudz aizraujošu notikumu un iespēju, kas ļaus pierādīt viņu talantu uz starptautiskās skatuves.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas