Latvietes izstājas no Šveices kausa, latvieši uzvar VācijāFlorbols — Leģionāri
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Latvietes izstājas no Šveices kausa, latvieši uzvar Vācijā

Latvietes izstājas no Šveices kausa

Šveices florbola kausa izcīņas šajā sezonā noslēgums ir bijis skumjš latviešu florbola līdzjutējiem. Diemžēl, neviena no latvietēm nespēja kvalificēties ceturtdaļfinālam, līdz ar to mūsu sportistes izstājās no turnīra. Šāds iznākums liecina par lielām grūtībām, ar kurām saskaras latviešu spēlētājas, lai konkurētu ar citām komandu līderēm un iegūtu savas pozīcijas turnīra tabulā.

Latvieši uzvar Vācijā

Kamēr latvietes ir izstājušās no Šveices kausa, daudzi Latvijas florbola spēlētāji gūst panākumus Vācijā. Kristaps Novikovs turpina atrasties turnīra tabulas galvgalī, demonstrējot izcilu sniegumu. Tas ir apliecinājums viņa meistarībai un neatlaidībai.

Veiksmīgi sniegumi citiem latviešiem

Tāpat pie panākumiem Vācijā tika arī citi latviešu florbolisti – Jēkabs Keišs un Kristers Babris. Viņu izcīnītās uzvaras veicina Latvijas florbola popularitāti ārpus valsts robežām un kalpo par stimulu nākamajiem sportistiem. Lai gan sekojoši rezultāti Šveicē bija nevēlami, latviešu sportistu sekmes Vācijā rāda, ka Latvijas florbols joprojām ir spēcīgs un konkurētspējīgs starptautiskajā arēnā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas