Latvijas sieviešu basketbola izlase EČ kvalifikācijas mačiem gatavosies ar 15 kandidātēm
Sports
Foto un virsraksts: LSM
  • šodien 13:18
  • LSM
  • 2

Latvijas sieviešu basketbola izlase EČ kvalifikācijas mačiem gatavosies ar 15 kandidātēm

Latvijas sieviešu basketbola izlases gatavošanās posms

Latvijas sieviešu basketbola izlase ir uzsākusi sagatavošanās procesu pirms 2025.gada Eiropas čempionāta (EČ) kvalifikācijas spēlēm. Šī ir būtiska iespēja izlasēm, lai sagatavotos un uzlabotu savas prasmes, cīnoties par vietu starp labākajām Eiropas komandām.

Kandidātu saraksts kļūst plašāks

Kā ziņo Latvijas Basketbola savienība (LBS), izlases kandidāšu sarakstā ir iekļautas 15 spēlētājas. Šī izvēle liecina par treneru komandas apņēmību apvienot pieredzi un jauno talantu potenciālu, lai veidotu spēcīgu komandu nākotnes izslēgšanas spēlēm.

Treneru uzsvars uz komandas vienotību

Treneri uzsver, ka šis sagatavošanās periods ir būtisks, lai strādātu pie komandas saliedētības un stratēģiskās domāšanas. Tiks organizētas intensīvas treniņu nometnes, kurās basketbolistes attīstīs savas prasmes un gatavosies gaidāmajām spēlēm.

Fanu atbalsts un sagaidāmā aizrautība

Latvijas sieviešu basketbola izlasei ir daudz atbalstītāju, un gaidāmās kvalifikācijas spēles tiek gaidītas ar lielu nepacietību. Fani cer, ka komanda parādīs izcilus rezultātus un cīnīsies par ceļojumu uz Eiropas čempionātu, veicinot savas valsts izcīnītos panākumus basketbola arēnā. Noteikti sekojiet līdzi jaunumiem par izlases sagatavošanos un tuvākajām spēlēm, lai atbalstītu Latvijas vadošās basketbolistes viņu ceļā uz panākumiem!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas