''Liverpool'' uz vairākām sezonām pagarina līgumu ar centra aizsargu KvansāFutbols — Anglija
Foto un virsraksts: Sportacentrs

''Liverpool'' uz vairākām sezonām pagarina līgumu ar centra aizsargu Kvansā

''Liverpool'' paziņo par līguma pagarinājumu

Anglijas Premjerlīgas līdervienība ''Liverpool'' ir oficiāli paziņojusi par ilgtermiņa līguma pagarinājumu ar 21 gadus veco centra aizsargu Džerelu Kvansā. Šis solis apstiprina kluba apņemšanos attīstīt jauno talantu un stiprināt savas pozīcijas aizsardzībā.

Jaunā līguma detaļas

Saskaņā ar informāciju, jaunais līgums būs spēkā vairākas sezonas, nodrošinot Kvansā stabilu vietu 'Liverpool' komandā. Aizsargs, kurš pēdējā laikā ir guvis ievērību ar savu sniegumu laukumā, tagad var koncentrēties uz savu attīstību un komandas sasniegumiem bez raizēm par nākotni.

Kvansā ietekme uz komandu

Džerels Kvansā ir izcēlies ar savām aizsardzības prasmēm un spējām lasīt spēli. Viņa klātbūtne 'Liverpool' aizsardzības līnijā ir bijusi nozīmīga, īpaši šajā sezonā, kad komanda cīnās par Premjerlīgas titulu. Arī Jurgen Klopp ir izteikušies par Kvansā potenciālu un viņa ieguldījumu komandas spēlē.

Skati nākotnē

Ar jauno līgumu Kvansā būs daļa no ''Liverpool'' plāniem nākotnē, kad klubs cenšas nostiprināt savas pozīcijas gan Anglijā, gan Eiropā. Šis daudzsološais talants varētu kļūt par vienu no komandas stūrakmeņiem tuvākajos gados, kā arī palielināt savas izredzes spēlēt izlases sastāvā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas