Londonas spēlē "Vikings" trīsreiz aplaupa Rodžersu un tiek pie piektā panākumaCiti sporta veidi — Amerikāņu futbols
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Londonas spēlē "Vikings" trīsreiz aplaupa Rodžersu un tiek pie piektā panākuma

Londonas spēļu sezona sākusies

Svētdien Nacionālajā futbola līgā (NFL) sākās pirmā no trīs sezonas Londonas spēlēm, kas ik gadu pulcē tūkstošiem fanu no visas pasaules. Šī pasākuma mērķis ir popularizēt amerikāņu futbolu Eiropā un sniegt skatītājiem iespēju baudīt augsta līmeņa spēles.

Minesotas "Vikings" triumfs Totenhemā

Šajā nedēļas nogalē Minesotas "Vikings" komanda pierādīja savas spējas, izcīnot piekto uzvaru šosezon, tiekot galā ar Ņujotkas "Jets". Spēle Totenhemas stadionā noslēdzās ar rezultātu 23:17, ļaujot "Vikings" nostiprināt savu vietu turnīra tabulas augšgalā.

Rodžersa cīņa un "Jets" neveiksme

Ņujotkas "Jets" galvenais spēlētājs Ērons Rodžers šajā spēlē nespēja parādīt optimalo sniegumu, kas komandu noveda pie zaudējuma. Ņujotkas komanda nespēja izveidot pietiekami efektīvu uzbrukumu, lai uzveiktu "Vikings", tādējādi turpinot savas problēmas spēļu gaitā.

Secinājumi un nākotnes izredzes

Šī uzvara dod "Vikings" komandas spēlētājiem papildus pārliecību turpmākajās spēlēs, bet "Jets" ir jāmeklē risinājumi, lai uzlabotu sniegumu un atgrieztos uz uzvarētāju ceļa. Londonas spēles ir lieliska iespēja komandu faniem, un mēs varam gaidīt vēl divas aizraujošas spēles šajā sezonā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas