"Pāris situācijas izlasē" beigušās: Matrevics atgriezies "Riga" pirmajā komandāFutbols — Virslīga
Foto un virsraksts: Sportacentrs

"Pāris situācijas izlasē" beigušās: Matrevics atgriezies "Riga" pirmajā komandā

Situācija ar Matrevicu un "Riga FC"

Latvijas izlases pamatvārtsargs Rihards Matrevics nedēļas nogalē tika nosūtīts uz "Riga FC" dublieriem, līdz ar to atstādinājums no pirmās komandas radīja lielu interesi futbolu fanu vidū. "Riga" galvenā trenera vietas izpildītājs Mareks Zuntners preses konferencē norādīja, ka šis solis bija saistīts ar "pāris situācijām izlasēm".

Kluba vadības un Matrevica saruna

Pēc šī notikuma portāls Sportacentrs.com noskaidroja, ka Rihards Matrevics un kluba vadība ir sēdušies pie viena galda, lai izrunātu radušos situāciju. Šī saruna palīdzēja atrisināt nesaskaņas, un rezultātā Matrevics atgriezies "Riga FC" pirmajā komandā, kas ir nozīmīgs solis gan viņam, gan komandai.

Viedokļi par notikušo

Lai gan situācija ir atrisināta, iesaistītās puses šobrīd nevēlas sniegt sīkāku skaidrojumu par notikumiem, kas noveda pie Matrevica atstādināšanas. Dažādi viedokļi par šo situāciju turpinās cirkulēt futbolistu un līdzjutēju lokā, bet pašlaik skaidrs ir tikai viens – kā galvenais vārtsargs, Matrevics ir svarīgs komandas elements, un viņa atgriešanās būs būtiska gaidāmajām spēlēm.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas