• 2024. gada 18. augusts 10:00
  • TV3
  • 9

Mājkalpotāja kā bonuss! Par 21 tūkstoti eiro mēnesī tiek izīrēta Pugačovas un Galkina vasarnīca

Vasarnīca, kas kļuvusi par tirgus sensāciju

Krievijas mediji ziņo, ka pazīstamo estrādes mākslinieku Allas Pugačovas un Maksima Galkina vasarnīca, kuras atrašanās vieta ir Piemaskavā, jau ilgu laiku tiek mēģināta pārdot, taču līdz šim bez panākumiem. Šī iespaidīgā māja, kuras kopējā platība ir 760 kvadrātmetri, ir izsistusi no tirgus normām un tagad tiek piedāvāta izīrēšanai.

Impulsīva lēmuma rezultāts

Pamatojoties uz nesenajiem notikumiem, Galkins un Pugačeva ir izlēmuši mainīt savu pieeju un piedāvāt savu īpašumu izīrēšanai. Īres maksa ir noteikta nedaudz zem 21 tūkstoša eiro mēnesī, kas ir liels solis, ņemot vērā pašreizējo Krievijas nekustamo īpašumu tirgu. Šī cena ir nosprausta augstā līmenī, un daudzi jautā, vai par šādiem līdzekļiem ir iespējams atrast īrnieku.

Tirgu apdullinoša piedāvājuma vide

Šāds lēmums samazināt īpašuma pārdošanas cenā viens ir signāls par aktuālo tirgus situāciju, kurā Pugačovas un Galkina īpašumu aktīvi piedāvā pārdošanai, taču pircēju trūkums varētu būt saistīts ar augsto cenu un neskaidro ekonomisko vidi. Vasarā iecienītā ādra ir radījusi interesi ne tikai vietējo talantu vidū, bet gan daudziem miljonāriem, kuri meklē greznus īpašumus Krievijā.

Šī piedāvājuma pievilcība

Interesanti ir arī tas, ka, ņemot vērā šīs vasarnīcas piedāvājumu, kā bonuss nāk arī mājkalpotāja pakalpojums. Tas liecina, ka Pugačovas un Galkina īpašums ne vienmēr būs tikai mājvieta, bet arī komplekts ar dienesta personālu, kas noteikti var uzlabot atpūtas un dzīves kvalitāti.

Secinājums

Laikā, kad daudzie slavenie Krievijas mākslinieki un biznesmeņi cieš no ekonomiskās nestabilitātes, Pugačovas un Galkina vasarnīcas izīrēšana ar šādu cenu ir ne tikai noderīga iespēja, bet arī būtisks solis, parādot viņu pieejamu dzīvesveidu. Laiks rādīs, vai pirmais solis būs veiksmīgs un vai atradīsies kāds, kurš būtu gatavs šādam piedāvājumam.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas