Malkavam trīs punktu spēle, komandas retajā panākumāFlorbols — Leģionāri
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Malkavam trīs punktu spēle, komandas retajā panākumā

Lahti “LaSB” svin uzvaru papildlaikā

Somijas vadošajā florbola līgā Lahti “LaSB” izdevies izcīnīt otro uzvaru sezonā, kad viņi savās mājās spēja tikt pie svarīgas uzvaras, papildlaikā pieveicot “EraViikingit” ar rezultātu 6:5. Šis panākums ir ļoti nozīmīgs gan komandai, gan tās faniem, kuri cer uz veiksmīgu sezonas turpinājumu.

Malkava izcēlies ar lielisku sniegumu

Cēsu florbolists Jorens Malkava šajā mačā bija viens no izšķirošajiem spēlētājiem, gūstot divus vārtus un pievienojot vienu rezultatīvu piespēli. Malkavas sniegums ne tikai palīdzēja komandai gūt uzvaru, bet arī apliecināja viņa nozīmi “LaSB” spēlēm. Fans un komandas biedri īpaši izcēla viņa spēju būt klāt svarīgākajos brīžos, kas ir būtiski, cīnoties par uzvarām.

Komandas garastāvoklis un nākotnes perspektīvas

Ar šo uzvaru “LaSB” komandas moralitāte ir augsta, un spēlētāji jūtas motivēti turpināt cīnīties par labākām pozīcijām turnīra tabulā. Treneris uzsvēra, ka komanda strādā pie taktikas uzlabošanas un turpmākajiem mačiem sagatavošanās ir galvenais uzdevums. Spēlētāji ir apņēmības pilni parādīt, ka šis panākums nav nejaušība un ka viņi spēj cīnīties ar spēcīgākajām komandām līgā.

Fani un atbalsts

Fani, kas pulcējās uz šo spēli, deva komanda spēcīgu atbalstu, un viņu entuziasms bija jūtams no sākuma līdz pat beigām. Uzvara papildlaikā vēl vairāk nostiprināja saikni starp komandu un tās atbalstītājiem, radot patīkamu atmosfēru laukumā. Ir skaidrs, ka Lahti “LaSB” komanda šosezon cenšas ne tikai izcīnīt uzvaras, bet arī veidot spēcīgu kopību ar saviem faniem. Malkavas komandas sniegums un nesenā uzvara liecina, ka florbols Somijā turpina attīstīties, un Lahti “LaSB” ir spēkā, lai nopietni cīnītos par augstākiem mērķiem šajā sezonā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas