Mašīna uz jumta; Variņu pagastvecis avarē un pamet notikuma vietuKrimināli
Foto un virsraksts: NRA
  • 2024. gada 11. septembris 12:15
  • NRA
  • 32

Mašīna uz jumta; Variņu pagastvecis avarē un pamet notikuma vietu

Mašīna uz jumta: Neparasts negadījums Variņu pagastā

Smiltenes novada Variņu pagastā noticis neparasts incidents, kad pašvaldības auto, kas piederējis vietējai administrācijai, ir atrodams uz jumta ceļa vidū. Avarējušais transportlīdzeklis izraisījis vietējo iedzīvotāju neizpratni un sašutumu, radot virkni jautājumu par notikušo.

Vietējo reakcija un versijas par notikumu

Dažādi iedzīvotāji ir izteikuši savas versijas par to, kā transportlīdzeklis ir nonācis šādā nejaušā stāvoklī. Viens no populārākajiem pieņēmumiem ir saistīts ar to, ka Uldis Birkenšteins, kurš ir pazīstams kā pagastvecis, varētu būt bijis pie stūres brīdī, kad notikusi avārija. Vietējās biedrības un sabiedrības aktīvisti ir izteikuši sašutumu par notikušo, norādot, ka šāds incidents ne tikai negatīvi ietekmē pašvaldības reputāciju, bet arī apdraud vietējo iedzīvotāju drošību.

Uldis Birkenšteins un atbildības uzņemšanās

Saskaņā ar informāciju no žurnāla "Degpunktā", Birkenšteins šobrīd izvairās no pilnīgas atbildības par notikumu. Lai arī atbalstošas acis no pagasta puses, daudzi iedzīvotāji uzskata, ka viņam būtu jādara viss iespējamais, lai skaidri izskaidrotu, kas notika un kāpēc tas notika.

Nekavējoties jārīkojas

Lai gan situācija var šķist komiska, tā atklāj nopietnas problēmas saistībā ar drošību uz ceļiem un pašvaldības darbinieku atbildību. Vietējā sabiedrība aicina uz pašvaldības rīcību, lai noskaidrotu visus notikuma apstākļus un nodrošinātu, ka līdzīgi gadījumi nenotiek nākotnē. Sabiedrības uzticība pašvaldībai ir būtisks aspekts, un šādas situācijas to tikai grauj.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas