"Mēs novērtējam visus pretiniekus" – Frankfurtes "Eintracht" pret RFS spēlēs ar labāko sastāvuFutbols
Foto un virsraksts: Delfi

"Mēs novērtējam visus pretiniekus" – Frankfurtes "Eintracht" pret RFS spēlēs ar labāko sastāvu

Eintracht Frankfurte gatavojas izšķirošai spēlei

Vācijas futbola bundeslīgas klubs Frankfurtes "Eintracht" ir apņēmies sastādīt spēcīgu komandu ceturtdienas mačā pret Rīgas FC (RFS). Galvenais treneris Dino Topmellers trešdien preses konferencē uzsvēra, ka komanda plāno laukumā sūtīt labāko sastāvu, lai maksimāli palielinātu izredzes uzvarēt.

Uzņēmība un cieņa pret pretiniekiem

"Visi mūsu pretinieki ir cienīgi, un mēs tos novērtējam. RFS ir izcila komanda, kas demonstrē lielisku sniegumu, un mēs pieejam šai spēlei ar lielu atbildību," sacīja Topmellers. Šī pieeja ir būtiska, ņemot vērā, ka Latvijas komanda ir pierādījusi, ka spēj sacensties ar lielajiem Eiropas klubiem.

Spēlētāju sagatavošana un motivācija

Treneris minēja, ka spēlētāji ir labi sagatavoti un motivēti. "Visi zina, cik svarīgs ir šis mačs. Mēs esam fokusēti uz to, lai nodrošinātu labāko sniegumu. Visi spēlētāji saprot, kas ir nepieciešams, lai uzvarētu," piebilda Topmellers. Komandas treniņu process šajās dienās ir bijis intensīvs un mērķtiecīgs.

Kā uzvarēt RFS

Runājot par spēles taktiku, Topmellers atzīmēja, ka "Eintracht" plāno pielietot aktīvu spēles stilu un izmantojot ātrumu, lai pārspētu RFS aizsardzību. "Mēs vēlamies uzspiest savu spēles stilu no paša sākuma un neļaut pretiniekam attīstīt savu spēli," sacīja treneris. Kopumā, pēc Topmellera teiktā, "Eintracht" ir gatavs cīņai un cer uz veiksmīgu spēli, kas ļaus viņiem turpināt labu sniegumu turnīrā. Latvijas futbolam būs liels pārbaudījums, bet Berlinas “Eintracht” komanda ir apņēmusies nodrošināt, ka viņi dod savu labāko.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas