Miso zupa ar nūdelēm improvizācijas teātra "Divas" gaumē Receptes
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 10. oktobris 15:12
  • TV3
  • 11

Miso zupa ar nūdelēm improvizācijas teātra "Divas" gaumē 

Improvizācijas māksla virtuvē un uz skatuves

Dzīve improvizācijas teātrī “Divas” ir pilna ar pārsteigumiem, taču, kā rāda pieredze, improvizācija virtuvē scēnā izskatās pavisam citādi. Šoreiz aktīvas un radošas Anete Bendika un Elīna Geida izlēma, ka viņām ir jāpierāda, ka viņas spēj ne tikai izklaidēt publiku, bet arī radīt garšīgas receptes.

Miso zupa ar nūdelēm - garšīgāks par improvizāciju

Šīs nedēļas iznākums ir miso zupa ar nūdelēm, ko sagatavojušas “Rimi” Gardēdi, šefpavāra Normunda Baranovska vadībā. Sekošana receptes norādēm ir pavisam cits izaicinājums nekā improvizācija uz skatuves, taču šoreiz tas tika veiksmīgi apvienots. Šī zupa nav tikai garšīgs ēdiens, bet arī veids, kā “Divas” sniedz cieņu savai menedžerei Aigai, piedāvājot viņai maltīti, kas ir gatavota ar mīlestību un rūpību.

Sadarbība ar profesionāliem šefpavāriem

Sadarbībā ar Normundu Baranovski, “Divas” šefpavārs parādīja, kā sagatavot ideālo miso zupu. Neatkarīgi no tā, vai viņi spēlē uz skatuves vai stāv pie plīts, aktieri uzvedas ar vimpu un apņēmību, demonstrējot, kā pat visprimitīvākās sastāvdaļas var pārvērst par lielisku garšu bumbu.

Pasākuma noslēgums un pieņemšana

Kad zupa bija gatava, klāt tika aicināta ne tikai Aiga, bet arī citi komandas locekļi, kuri varēja novērtēt šī kulinārijas mākslas darbi. Šī pasākuma mērķis bija ne tikai radošas izpausmes, bet arī stiprināt komandas garu un parādīt, cik nozīmīga ir kopā pavadīta laika vērtība. Misos zupa ar nūdelēm kļuva par liecību par to, ka improvizācija var atrasties ne tikai uz skatuves, bet arī virtuvē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas