Nedēļas beigās Daugavpilī pirmo reizi EEVZA U16 sporta skolu un klubu kauss volejbolāVolejbols
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Nedēļas beigās Daugavpilī pirmo reizi EEVZA U16 sporta skolu un klubu kauss volejbolā

Pasākuma būtība

Šīs nedēļas beigās no 25. līdz 27. oktobrim Daugavpilī notiks nozīmīgs sporty events – pirmais Austrumeiropas Volejbola zonālās asociācijas (EEVZA) kauss sporta skolu un jauniešu klubu komandām U16 grupā. Pasākumu organizē Latvijas Volejbola federācija (LVF), un tas pulcēs jaunus volejbolistus no dažādām valstīm, kas cīnīsies par godalgām un iespēju pierādīt sevi starptautiskā laukumā.

Norises vieta un laiks

Daugavpils Olimpiskajā centrā iepriekšējās nedēļas nogalē tiks izveidotas vairākas spēļu zāles, kurās norisināsies atraktīvās un dinamiskās spēles. Pasākumu atklāšanas ceremonija ieplānota 25. oktobrī plkst. 18:00, un intriga būs lielāka par to, kā turnīrs noritēs, kādi būs dalībnieki un cik spēles tiks izspēlētas.

Dalībnieku sastāvs un konkurence

Nedēļas nogalē Daugavpilī pulcēsies jaunie atlēti no vairākām Austrumeiropas valstīm, tai skaitā Lietuvas, Igaunijas, Polijas un, protams, Latvijas. Dalībnieki sacentīsies ne tikai par individuālajām, bet arī komandas godalgām. Pirms šī turnīra izveidoti stingri atlases kritēriji, un organizatori ir pārliecināti, ka šīs sacensības kļūs par platformu jauniem talantiem.

Ietekme uz Latvijas volejbolu

EEVZA kauss Daugavpilī būs ne tikai iespēja jaunajiem sportistiem iegūt vērtīgu pieredzi, bet arī izcila platforma, lai popularizētu volejbolu Latvijā. Latvijas Volejbola federācija cer, ka šis turnīrs kalpos kā stimuls citu jaunatnes basketbola pasākumu attīstībai un palīdzēs attīstīt sporta vidi un kultūru mūsu valstī.

Aicinājums apmeklētājam

Visi sporta entuziasti un volejbola fani tiek aicināti apmeklēt Daugavpili un atbalstīt jauniešus viņu sacensībās. Šī ir lieliska iespēja redzēt nākamo volejbola zvaigžņu spēles un piedalīties sportiskajā gaisotnē. Ienāciet, jūtieties kā mājās un izbaudiet lieliskus volejbola mačus!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas