Netālu no Mazsalacas notiks kino performances starptautisku mākslinieku izpildījumāAfiša
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 30. jūlijs 12:53
  • TV3
  • 18

Netālu no Mazsalacas notiks kino performances starptautisku mākslinieku izpildījumā

Ievads kino performanču vakaram

Biedrība “Baltic Analog Lab” ir sagatavojusi neparastu un radošu notikumu, kas piesaistīs gan kino mīļus, gan mākslas cienītājus. 11. augustā, plkst. 22.00, Līču skolā, Ramantas pagastā, kas atrodas netālu no Mazsalacas, notiks kino performanču vakars ar nosaukumu "Analogā kino vakars".

Starptautiskais mākslinieku sastāvs

Uz skatuves kāps vairāk nekā 30 starptautiski atzīti mākslinieki, kuri ir apņēmušies pārsteigt viesus ar savām analogā kino performancēm. Šis pasākums solās būt unikāla pieredze, kas apvieno dažādas mākslas formas, kas balstītas uz analogā kino estētiku. Ikviens apmeklētājs būs liecinieks radošam dialogam starp tradīciju un jauniem radošiem risinājumiem.

Piedāvājums ar daudzveidīgām pieredzēm

Kino performanču vakars piedāvās ne tikai vizuālu baudījumu, bet arī iespēju izprast dažādas pieejas analogo mediju izmantošanā. No eksperimentālām kompozīcijām līdz tradicionālām kino stāstījuma formām — viesi varēs baudīt plašu un daudzveidīgu programmu, kas runā par cilvēka radošumu un emocijām.

Kultūras pasākums ar nozīmi

Šis notikums ne tikai veicina kultūras apmaiņu starp māksliniekiem no dažādām valstīm, bet arī popularizē analogo kino kā mākslas veidu, kas piedāvā unikālu skatījumu uz pasauli. Biedrības "Baltic Analog Lab" organizētais pasākums ir solījums uz svinību, kas turpinās veidot kultūras dzīvi reģionā un bagātinās Mazsalacas apkārtni ar starptautisku radošo klātbūtni.

Aicinājums apmeklētājiem

Ikviens interesents ir laipni aicināts apmeklēt šo kino performanču vakaru, kas solās būt neaizmirstami piepildīts ar radošumu un mākslu. Ienāciet pieredzēt neparastu pieredzi un atklājiet jaunu skatījumu uz analogo kino pasauli, kas, iespējams, atstās paliekošu iespaidu uz jūsu sirdi un prātu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas