• 2024. gada 3. septembris 17:36
  • Delfi
  • 3

Paralimpiskā čempione Krūmiņa: psiholoģiski bija grūti, jo pati sev uzliku slogu pēc neveiksmes diska mešanā

Krūmiņas triumfs Parīzē

Latvijas paralimpiskā čempione Diāna Krūmiņa nesen parādījusi savu izcilību, izcīnot zelta medaļu šķēpmešanā Parīzes Paralimpiskajās spēlēs. Šis sasniegums ir ne tikai sportisks panākums, bet arī emocionāls ceļojums, kas atklāj cīņu ar pašas sev uzstādīto spiedienu.

Psiholoģiskie izaicinājumi pēc neveiksmes diska mešanā

Krūmiņa atklājusi, ka pirms šķēpmešanas sacensībām nedēļas nogalē piedzīvojusi neveiksmi diska mešanā. Šī pieredze viņai radījusi lielu psiholoģisku slogu, jo viņa ar sevi bija uzlikusi augstu latiņu. “Es gribēju pierādīt, ka varu sasniegt labus rezultātus, tomēr pēc neveiksmes jutos ļoti noslogota,” viņa atzīst.

Atgūšanās un motivācija

Lai gan neveiksme varēja ietekmēt viņas sniegumu, Krūmiņa atrada veidus, kā savākt sevi un atrast motivāciju. “Svarīgi bija to visu pārvērst pozitīvā enerģijā. Es apzinājos, ka šķēpmešana ir jauna iespēja, un man jādomā par labāko, ko varu paveikt,” viņa stāsta.

Nākotnes izaicinājumi

Diāna Krūmiņa ir apņēmības pilna strādāt pie psiholoģiskās noturības un sagatavoties nākamajiem izaicinājumiem. Viņa uzsver, ka ir svarīgi ne tikai fiziski sagatavoties sacensībām, bet arī mentalitātē atrast stabilitāti un pārliecību. Krūmiņas ceļojums pierāda, ka pat visizcilākie sportisti saskaras ar grūtībām, taču spēja tikt ar tām galā ir atslēga uz panākumiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas