Pirmsezonas pirmais panākums valmieriešiem nāk pret "Žalgiris" dublieriem

Valmieras komandas panākums pirmajā pārbaudes spēlē

Ar ceturto piegājienu Nikolaja Mazura trenētajai "Valmiera Glass/ViA" komandai beidzot izdevies gūt panākumu pārbaudes cīņās. Šis bija simbolisks brīdis, jo pēdējo reizi komanda izcīnīja uzvaru tikai pēc vairākiem zaudējumiem, taču šoreiz pretinieki bija Lietuvas "Žalgiris" dublieri, kas bija izturīgi pret citu komandu uzbrukumiem.

Uzvara Raimunda Sargūna kausā

Spēle risinājās Raimunda Sargūna kausa ietvaros, un vidzemnieki demonstrēja pārliecinošu sniegumu, uzvarot ar 85:68. Šis ir nozīmīgs solis Valmieras komandai, kas ļauj iegūt pārliecību pirms gaidāmās sezonas. Mača gaitā "Valmiera Glass/ViA" komanda spēja sekmīgi realizēt uzbrukumus un apstādināt pretinieku, kas veicināja uzvaru.

Komandas un spēlētāju sniegums

Nikolajs Mazurs, komandas galvenais treneris, izteica gandarījumu par komandas sniegumu un uzsvēra, cik svarīgi ir izveidot stabilu spēles struktūru, lai turpinātu attīstīties. Ciklinaks parādīja savu potenciālu, un spēlētāji sadarbojās, lai sasniegtu šo nozīmīgo uzvaru.

Ceļš uz jauniem mērķiem

Šis panākums ne tikai uzlabo komandas garu, bet arī norāda uz viņu mērķiem šajā sezonā. "Valmiera Glass/ViA" komanda būs jāiztur spiediens un jāturpina strādāt pie saviem uzdevumiem, taču šī uzvara sniedz jaudu un pārliecību par turpmākajām spēlēm. Pārbaudes mači kalpo par svarīgu sagatavošanās posmu, un komanda ir apņēmusies sasniegt augstākus rezultātus nākamajā sezonā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas