PSG būs jāmaksā Mbapē 55 miljoni eiro, lemj Francijas futbola līgaSports
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

PSG būs jāmaksā Mbapē 55 miljoni eiro, lemj Francijas futbola līga

Francijas LFP lēmums

Francijas Profesionālās futbola līgas (LFP) Apelācijas komisija ir apstiprinājusi lēmumu, kas noteic, ka Francijas čempione Parīzes "Saint-Germain" (PSG) būs spiesta izmaksāt Kilianam Mbapē 55 miljonus eiro. Šī summa tiek klasificēta kā neizmaksāta alga, kas piesprieda PSG piektdien, saskaņā ar līgas oficiālo paziņojumu.

Mbapē tiesības uz algu

Lēmums par šo maksu ir izveidojies pēc juridiskajiem strīdiem, kas saistīti ar Mbapē darba līgumu. Paredzams, ka šis maksājums var radīt būtisku ietekmi uz PSG finansiālo stāvokli, ņemot vērā kluba ambīcijas un izdevumus uzspiedumā futbolā.

Reakcija no PSG

Parīzes klubs vēl nav izteicies oficiāli par šo lēmumu, tomēr ministri un futbola speciālisti apliecina, ka PSG ir jāsaskaras ar šīm juridiskajām sekām, kas nāksies risināties nākamajos mēnešos. Daudzi uzskata, ka kluba finansiālā situācija ir spiesta kļūt pārredzamākai pēc šī sprieduma.

Kilianu Mbapē nākotne

Mbapē, kura talants un sniegums laukumā ir nesaraujami saistīti ar PSG, šī situācija liek domāt par viņa nākotni klubā. Daudzi spekulē, ka šis maksājums varētu ietekmēt futbolista lēmumu par turpmāko karjeru un iespējamo pāreju uz citu klubu, ņemot vērā viņa pievilcību starptautiskajā futbolā.

Kopsavilkums

Šis lēmums par 55 miljonu eiro izmaksu Kilianam Mbapē no PSG procedūras atklāj ne tikai tuvākas sekas Parīzes kluba finansiālajām sadarbībām, bet arī ietekmē nākotnes perspektīvas talantīgajam futbolistam. Tas ir piemērs tam, kā profesionālais sports nonāk krustcelēs starp sportu un uzņēmējdarbību.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas