"Rimi" maratonā saziedoti līdzekļi, lai palīdzētu 13 bērniem ar kustību traucējumiem

Rimi maratonā saziedota liela summa bērnu labā

Šogad "Rimi" Rīgas maratona labdarības iniciatīvā "Kustība par kustību" tika saziedoti ievērojami 30 718 eiro. Šī iniciatīva, kas jau piecus gadus palīdz bērniem ar kustību traucējumiem, ir izveidota sadarbībā ar "Rimi", Bērnu slimnīcas fondu un Latvijas Televīziju. Katru gadu šī kustība pulcina dalībniekus, kuri ir gatavi atbalstīt bērnus, kuriem nepieciešama palīdzība.

Paredzētais atbalsts 13 bērniem

Saziedotie līdzekļi tiks izmantoti, lai sniegtu līdzfinansējumu tehnisko palīglīdzekļu iegādei. Šie palīglīdzekļi ievērojami atvieglo pārvietošanos un uzlabo dzīves kvalitāti bērniem ar kustību traucējumiem. Šogad atbalsts tiks sniegts 13 bērniem, kurus šī iniciatīva ir skārusi. Tas ir solis uz priekšu, lai nodrošinātu, ka šie bērni var dzīvot patstāvīgāk un baudīt ikdienas aktivitātes.

Jaunie lauri un sabiedrības iesaistīšana

"Rimi" maratona laikā dalībnieki ne tikai labdarību veica ar savu dalību, bet arī aktīvi iesaistīja sabiedrību organizācijās, kas nodarbojas ar bērnu labklājību. Šī gada iniciatīvas mērķis ir apvienot cilvēkus un radīt idejas, lai katrs varētu sniegt ieguldījumu, lai uzlabotu bērnu dzīvi. Visi, kas piedalījās, ieguva ne tikai prieku no skriešanas, bet arī sajūtu, ka viņi ir daļa no lielākas un nozīmīgākas lietas.

Turpmākā rīcība un atbalsta nozīme

Šī iniciatīva ir vēl viens apliecinājums tam, cik svarīgi ir atbalstīt bērnus ar kustību traucējumiem. Nākotnē ir plānots turpināt šo labdarības tradīciju, apvienojot spēkus, lai palīdzētu arvien vairāk bērniem. Katra ziedojuma nozīme ir milzīga, un tas sniedz cerību un iespēja bērniem dzīvot labāku un pilnvērtīgāku dzīvi. Sabiedrības atbalsts ir būtisks, un katrs var kļūt par daļu no šīs nozīmīgās kustības.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas