Sāremā rallijā no latviešiem pirmajā dienā visaugstāk Blūms/ZeiļuksMotoru sports — Rallijs
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Sāremā rallijā no latviešiem pirmajā dienā visaugstāk Blūms/Zeiļuks

Ievads Sāremā rallijā

Sāremā rallija pirmajā dienā, kas norisinājās piektdienas vakarpusē, Latvijas autosporta entuziasti piedzīvoja aizraujošas sacensības. Šī ir viena no gaidītākajām autosporta sezonas daļām, kas piesaista dalībniekus un skatītājus no visas Baltijas reģiona.

Labākais rezultāts no latviešiem

Pirmajā dienā visaugstākā pozīcija starp latviešu ekipāžām tika atzīta Kalvim Blūmam un Raimondam Zeiļukam, kuri ieņēma desmito vietu kopējā vērtējumā. Ekipāža demonstrēja stabilu sniegumu, izvairoties no lielām kļūdām un izskatoties pārliecinoši tīklā, kas palīdzēja nostiprināt viņu pozīcijas priekšā konkurentiem.

Negatīvas ziņas par citas ekipāžas avāriju

Tomēr ne visiem latviešiem šī diena bija veiksmīga. Krišjānis Zintis Putniņš un Mārtiņš Puriņš piedzīvoja pamatīgu avāriju, kas liedza viņiem turpināt sacensības. Avārijas apstākļi šobrīd tiek izpētīti, taču uzsvars tiek likts uz ekipāžas drošību un pārliecību, ka nākotnē viņi spēs atgriezties trasē ar jauniem spēkiem.

Nākamās dienas gaidas

Rallija turpinājumā, kas ilgs arī nākamajās dienās, sacensību dalībnieki centīsies uzlabot savas pozīcijas un demonstrēt aizraujošas sacensības. Visas acis būs pievērstas Blūmam un Zeiļukam, kā arī pārējām latviešu ekipāžām, lai redzētu, kā viņi veiksies turpmākos ātrumposmos.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas