Siguldas pusē divu automašīnu sadursmē cietušais; satiksme bloķēta abos virzienosKriminālziņas/Ceļu reportieris
Foto un virsraksts: Delfi

Siguldas pusē divu automašīnu sadursmē cietušais; satiksme bloķēta abos virzienos

Negadījuma detaļas

Ceturtdien, ap pulksten 12:00, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz Siguldas pagastu, kur bija notikusi divu vieglo automašīnu sadursme. Negadījums izraisījis nopietnas sekas, un uz notikuma vietu steidzās glābēju brigāde.

Glābšanas operācija

VUGD darbinieki, ierodoties negadījuma vietā, nekavējoties ķērās pie glābšanas darbu veikšanas. Ar hidrauliskā instrumenta palīdzību glābēji veiksmīgi atbrīvoja vienu cietušo no automašīnas nogruvuma. Pēc tam šis cilvēks tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem, lai sniegtu nepieciešamo medicīnisko palīdzību.

Satiksmes traucējumi

Sakarā ar negadījumu satiksme šajā posmā ir bloķēta abos virzienos. Autovadītāji aicināti būt uzmanīgiem un izvēlēties apbraucamos ceļus, kamēr notikuma vietā tiek veikti avārijas seku novēršanas darbi. Satiksmes regulēšanas pasākumi turpinās, līdz viss tiek sakārtots un ceļš var tikt atkal atvērts.

Aicinājums uz drošību

Izsaku aicinājumu visiem autovadītājiem būt īpaši uzmanīgiem uz ceļiem, īpaši apstākļos, kad ir slikti laika apstākļi vai ir notikuši ceļu negadījumi. Drošība uz ceļa ir katra vadītāja un gājēja rokās, tādēļ lūdzam ievērot visus ceļa noteikumus un būt atbildīgiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas