Spīdveja stadionā Biķerniekos norisināsies Latvijas un Igaunijas drifta kausa posmsMotoru sports — Auto
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Spīdveja stadionā Biķerniekos norisināsies Latvijas un Igaunijas drifta kausa posms

Drifta kausa piektais posms Biķerniekos

Šajā nedēļas nogalē, Biķernieku spīdveja stadionā, norisināsies Latvijas un Igaunijas drifta kausa piektais posms. Šis pasākums ir gaidīts ne tikai vietējiem sportistiem, bet arī auto sporta entuziastiem, kas atbalsta drifta kultūru Baltijā. Sacensībās piedalīsies labākie braucēji no abām valstīm, demonstrējot savas prasmes un tehniku uz slideniem tramplīniem, kuri atkal pārvērtīs Biķernieku trasi par īstu autosporta arēnu.

Bezmaksas ieeja bērniem un jauniešiem

Organizatori ir parūpējušies arī par jaunāko skatītāju kategoriju. Bērniem un jauniešiem līdz 17 gadu vecumam ieeja uz pasākumu ir bez maksas. Tas ir lielisks veids, kā iepazīstināt nākamo auto sportistu paaudzi ar drifta aizrautību un satraukumu, kā arī veicināt interesi par auto sporta aktivitātēm.

Biļetes un apmeklējums

Pārējiem apmeklētājiem, kas vēlas klātienē izbaudīt šo adrenalīnu nesošo pasākumu, ieejas maksa ir 15 eiro. Atskatoties uz pagājušajiem posmiem, tiek prognozēts liels apmeklējums, tādēļ iesakām iepriekš iegādāties biļetes, lai nodrošinātu sev vietu pie trases, kur varēsiet just līdzi svētku atmosfērai.

Pasākuma nozīme sporta attīstībā

Drifta kausa posms Biķerniekos ir ne tikai sacensības, bet arī iespēja veicināt drifta kultūru, popularizēt auto sportu un veidot sadarbību starp Lietuvu un Igauniju. Ar katru gadu šādu pasākumu skaits pieaug, un ir skaidrs, ka drifts arvien vairāk iesakņojas Latvijas sporta ainavā. Tāpēc šī nedēļas nogale solās būt neaizmirstama ne tikai dalībniekiem, bet arī visiem līdzjutējiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas