• 2024. gada 10. jūlijs 07:18
  • TV3
  • 6

Star FM ziņas: LMA bijušais docents Ameļkovičs vērsies tiesā; Kariņa "lidojumu lietas" dēļ valdība pazeminājusi amatā Valsts kancelejas direktoru

"Ameļkovičs vērsies tiesā"

Radio "Star FM" ziņas informē, ka Latvijas Mākslas akadēmijas (LMA) bijušais docents Ameļkovičs iesniedzis tiesā prasību par negodīgu atlaišanu no amata. Ameļkovičs uzskata, ka viņu tika atlaists nepamatoti un ne tikai tas, bet arī tika pārkāpti viņa darba tiesības. Šis notikums raisa daudz diskusiju gan akadēmiskajā vidē, gan sabiedrībā kopumā.

"Kariņa "lidojumu lietas" dēļ valdība pazeminājusi amatā Valsts kancelejas direktoru"

Saskaņā ar Radio "Star FM" ziņām, Latvijas valdība ir pieņēmusi lēmumu pazemināt amatā Valsts kancelejas direktoru sakarā ar strīdiem par premjerministra Kariņa "lidojumu lietas". Valsts kancelejas direktors bija iesaistīts dažādos skandālos, kuros tika apšaubīts viņa atbildības sajūta un efektivitāte darbā. Šis solis valdības puse veikts, lai atjaunotu sabiedrisko uzticību valsts iestādēm un nostiprinātu valdības darbību. No 7. līdz 10. jūlijam Radio "Star FM" ziņas turpinās sniegt visus aktualitāšu un notikumu ziņojumus, kas ietekmē Latvijas sabiedrību. Nicht: Šajā periodā katru stundu un apaļo pusstundu. Palieliniet savas zināšanas un uzziniet vislīdz no galvenajiem notikumiem valstī.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas