Stepčenko daiļslidošanas sacensībās "Skate America" pēc īsās programmas ieņem 11.vietuCiti
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 13:15
  • TV3
  • 5

Stepčenko daiļslidošanas sacensībās "Skate America" pēc īsās programmas ieņem 11.vietu

Latvijas daiļslidošana uzņemas jaunus apgriezienus

Piektdien, 20. oktobrī, ASV norisinājās prestižās Starptautiskās Slidošanas savienības (ISU) daiļslidošanas sacensības “Grand Prix” - “Skate America”. Latvijas sportiste Sofja Stepčenko piedalījās šajās sacensībās, sacenšoties starptautiskā līmenī un uzstājoties visiem dalībniekiem ar ambiciozu mērķi.

Sofjas Stepčenko sniegums īsajā programmā

Stepčenko, 17 gadus vecā daiļslidotāja, pēc īsās programmas ierindojās 11. vietā. Viņas sniegums atklāja gan talantu, gan smago darbu, ko viņa ir ieguldījusi pēdējā gada laikā. Sofja uzsāka sacensību ar pārliecinošu sākumu un izpildīja vairākus sarežģītus elementus, tomēr, kā atzina pati sportiste, ir iespēja, ka daži no viņas trikiem neizdevās pilnībā.

Reakcija no treneriem un līdzjutējiem

Sofjas treneri izteica atzinīgus vārdus par viņas sniegumu, norādot, ka tas ir apsveicams solis uz priekšu. “Katrs starts ir pieredze, un mēs strādājam pie katra sīkuma,” komentēja Stepčenko treneris. Līdzjutēji un fani izteica atbalstu un rūpes, zvanot uz labāku sniegumu nākamajās sacensībās.

Nākotnes izaicinājumi

Pirms Stepčenko ir vēl vairāki izaicinājumi, jo, lai uzlabotu savu pozīciju, jāstrādā pie elementiem, kā arī jāpievērš uzmanība snieguma precizitātei. “Nākotnē es plānoju vēl vairāk trenēties un pilnveidot tehniskos aspektus,” viņa piebilda. Lai arī šobrīd viņa ir 11. vietā, jaunā sportiste ir apņēmības pilna sasniegt vēl labākus rezultātus nākamajās sacensībās un pacelt Latvijas vārdu uz starptautiskās daiļslidošanas skatuves.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas