Ten Hags vaino "United" uzbrukumu un neuztraucas par amata zaudēšanuFutbols — Anglija
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Ten Hags vaino "United" uzbrukumu un neuztraucas par amata zaudēšanu

Bezvārti un bezcerība Birmingemā

Svētdien Mančestras "United" aizvadīja vēl vienu saprātīgu spēli, neizcīnot uzvaru pret Birmingemas "Aston Villa", noslēdzot maču ar bezvārtu neizšķirtu. Šis rezultāts vēl vairāk pastiprina rindu uz jautājumiem par kluba pašreizējo formu Anglijas Premjerlīgā, kur "United" turpina piedzīvot grūtības šosezon.

Ten Hags atbildība un uzbrucēji

Pēc spēles galvenais treneris Eriks ten Hags izteica skaidru viedokli par komandas sniegumu, īpaši uzsverot uzbrukuma vājumus. "Mums ir jābūt produktīvākiem uzbrukumā. Bez vārtiem nav jēgas, un šoreiz tieši tas mūs pievīla," sacīja ten Hags. Viņa uzsvars uz uzbrucēju sniegumu liecina, ka treneris joprojām tic iespējamai uzlabojumu izsistīšanai, lai komanda atgūtu savu formu.

Amata drošība diskusijās

Daudzi eksperti un līdzjutēji ir sākuši izteikt šaubas par ten Haga ilgtermiņa nākotni klubā. Apgalvojumi, ka viņa amatā drošība ir apdraudēta, ir kļuvuši par karstu diskusiju tēmu Anglijas futbolā, taču pats treneris izsakās mierīgi. "Neuztraucos par to, kas varētu notikt nākotnē. Esmu koncentrējies uz komandas sniegumu un tās turpmāko attīstību," atklāja ten Hags.

Izsist sevi no krīzes

Ten Haga uzmanība ir pievērsta ne tikai pašreizējam sniegumam, bet arī iespējamai komandas transformācijai, lai izsistu sevi no šīs krīzes. "Mēs strādājam smagi treniņos, lai uzlabotu savu sniegumu. Katrs spēlētājs ir ieguldījis savu laiku un enerģiju, un esmu pārliecināts, ka mēs redzēsim pozitīvus rezultātus drīz," piebilda treneris.

Nākotnes gaidas

Mančestras "United" fani gaida, kad komanda atjautās un atgūs pozīcijas Anglijas Premjerlīgā. Ten Haga turpmākā pieeja un uzbrukuma uzlabošana būs izšķiroša, lai atgūtu komandas prestižo vietu un sniegumu, ko līdz šim "United" ir pieredzējusi. Laiks rādīs, vai viņa stratēģija un ieguldījums atmaksāsies.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas