• 2024. gada 12. augusts 21:44
  • TV3
  • 4

"The Athletic" apskatnieks: Porziņģa "Celtics" jauno sezonu sāks ar maču savā laukumā pret "Knicks"

Kristaps Porziņģis un “Celtics” jaunā sezona

Kristaps Porziņģis, latviešu basketbolists un Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne, turpinās savu karjeru Bostonas “Celtics” komandā. Viņa iegūšana rindās ir acīmredzama stratēģija, lai nostiprinātu “Celtics” pozīcijas čempionāta turnīrā.

Sezonas sākums ar svarīgu spēli

Saskaņā ar “The Athletic” basketbola apskatnieka Šema Šaranja ziņām, “Celtics” jauno sezonu uzsāks 2023. gada 22. oktobrī ar mājas spēli pret tradicionālajiem rivāļiem – Ņujorkas “Knicks”. Šī spēle solās būt ne tikai aizraujoša, bet arī simboliska, ņemot vērā komandu vēsturi un Porziņģa nozīmi šajā mačā.

Fanu prieks un cerības

Porziņģa ienākšana komandā ir radījusi lielu interesi un cerības “Celtics” fanu vidū. Ar savu augsto sniegumu laukumā un spēju ietekmēt spēles gaitu, Porziņģis noteikti ir komandas trumpis, un fani gaida, kā viņš ienāks spēlē pret “Knicks”.

Pavasara izredzes

Pēc pagājušās sezonas neveiksmēm “Celtics” komanda ir gatava atgriezties cīņā par čempionu titulu. Davisi uzbrukumā un bomžiem spēles aizsardzībā ir svarīgi elementi, ko Porziņģis var pievienot, lai uzlabotu komandas sniegumu. Jaunajā sezonā “Celtics” mērķis būs ne tikai iekļūt izslēgšanas spēlēs, bet arī pacīnīties par titulu.

Noslēgumā

Jaunā sezona solās būt aizraujoša, un mačs pret “Knicks” būs lieliska vieta, kur “Celtics” varēs uzsākt savu ceļu uz titulu. Kristaps Porziņģis, kā viena no vadības figūrām, noteikti atstās savu nospiedumu spēlē un, iespējams, palīdzēs komandai sasniegt savus mērķus. Fani ir gatavi labām emocijām un gaida, kad varēs atbalstīt savu komandu jaunajā sezonā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas