TIEŠRAIDE no 18.30: Riga IFF atklāšanas svētki un filma «Totēms»
Kultūra
Foto un virsraksts: LSM
  • vakar 12:02
  • LSM
  • 4

TIEŠRAIDE no 18.30: Riga IFF atklāšanas svētki un filma «Totēms»

Tiešraidi skaties šeit

Rīgas Starptautiskā Kino Festivāla Atklāšana

Ceturtdienas, 17. oktobra, vakarā Rīgā sākas ilgi gaidītais Starptautiskais kino festivāls (Riga IFF). Šogad festivāla atklāšanas svinības solās būt īpašas, jo tiks pasniegta režisora Uģa Oltes poētiskā mūzikas filma "Tesa Man", kas piedāvā unikālu skatu uz Latvijas kultūras bagātību.

Tiešraides Iespējas

Festivāla atklāšanas pasākumam būs iespēja sekot līdzi LSM.lv tiešraidē, kas sāksies jau no pulksten 18.30. Tas sniegs skatītājiem iespēju piedzīvot svinību atmosfēru un uzzināt vairāk par šī gada festivāla norisēm.

Filmas "Totēms" Pieminēšana

Uzreiz pēc atklāšanas svinībām tiešsaistes skatītājiem būs ļauts redzēt režisores Lilas Avilesas drāmu "Totēms". Šī filma ir ienākusi festivāla programmā no iepriekšējā gada un sola spēcīgu stāstījumu par cilvēces un dabu saistībām.

Festivāla Noteikumi un Cerības

Riga IFF ir kļuvis par platformu, kas ne tikai parāda jaunākās filmas, bet arī apvieno domātājus, māksliniekus un kino mīļotājus. Šogad festivāls solās piedāvāt daudzveidīgu un interesantu programmu, kas iekļaus dažādus filmu žanrus un stilus. Neaizmirstiet pieslēgties LSM.lv, lai gūtu unikālu pieredzi un sekotu līdzi Rīgas Starptautiskā kino festivāla atklāšanas notikumiem!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas