TIEŠRAIDE: Skaļās lasīšanas sacensību nacionālais fināls
Dzīve un stils
Foto un virsraksts: LSM
  • šodien 10:56
  • LSM
  • 6

TIEŠRAIDE: Skaļās lasīšanas sacensību nacionālais fināls

Tiešraidi skaties šeit

Pasākuma apraksts

Šodien, 27. oktobrī, Latvijas Nacionālās bibliotēkas (LNB) Ziedoņa zālē norisināsies gaidītais Skaļās lasīšanas sacensību nacionālais fināls. Šis ir īpašs pasākums, kurā pulcēsies talantīgākie jaunie lasītāji no visas Latvijas, lai cīnītos par titulu "Skaļās lasīšanas čempions".

Dalībnieki no visiem reģioniem

No Latvijas reģioniem ieradīsies 19 reģionālie lasīšanas čempioni. Šie jaunie talanti tiek atzīti par labākajiem savos novados un tagad gatavojas parādīt savas lasīšanas prasmes uz valsts mēroga skatuves. Pasākuma organizētāji pauduši lielu prieku un lepnumu par šiem viņu sasniegumiem.

Pasākuma nozīme

Skaļās lasīšanas sacensības ne tikai veicina lasītprasmes attīstību, bet arī popularizē literatūru un veicina sabiedrības ieinteresētību par grāmatām. Arvien vairāk jaunieši ir ieinteresēti lasīšanā, un šāda veida sacensības sniedz viņiem platformu, lai dalītos ar savu mīlestību pret literatūru.

Pasākuma tiešraide

LNB ir nodrošinājusi pasākuma tiešraidi, lai ikviens interesents varētu sekot līdzi notikumiem un atbalstīt savus favorītus. Šī ir lieliska iespēja gan ģimenēm, gan draugiem, lai piedalītos šajā neaizmirstamajā notikumā, pat ja viņi nevar fiziski apmeklēt zāli.

Noslēgums

Piedaloties Skaļās lasīšanas sacensību nacionālajā finālā, jaunieši ne tikai cīnās par uzvaru, bet arī iegūst draudzības, pieredzes un atbalsta sajūtu. Cerams, ka šis pasākums iedvesmos vēl vairāk jauno lasītāju pievērsties literatūrai un dalīties savās lasīšanas prasmēs nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas