''Tottenham'' izīrē Dānijas izlases pussargu Hojbjergu uz ''Marseille''Futbols — Francija
Foto un virsraksts: Sportacentrs

''Tottenham'' izīrē Dānijas izlases pussargu Hojbjergu uz ''Marseille''

Tottenham Hotspur izīrē Hojbjergu

Anglijas Premjerlīgas klubs "Tottenham Hotspur" pavēstījis par Dānijas izlases pussarga Pjēra Emila Hojbjergu izīrēšanu uz sezonu franču klubam "Marseille". Šī darījuma mērķis ir sniegt Hojbjergam jaunas iespējas un spēles laiku, vienlaikus palīdzot franču komandai nostiprināt savu vidusdaļu.

Hojbjergs atstāj Tottenham

Hojbjergs, kurš pievienojās "Tottenham" 2020. gadā no "Southampton", ir bijis svarīga komandas sastāvdaļa. Tomēr ar jaunā trenera Nuno Espirito Santo ierašanos viņa loma ir mainījusies, un, ņemot vērā konkurenci pussarga pozīcijā, bija skaidrs, ka Dānijas futbolistam būs nepieciešams laiks laukumā, lai attīstītu savu spēli.

Marseille gaida Hojbjergu

"Marseille", uzlabojot savu komandas sastāvu, cer, ka Hojbjergs sniegs nepieciešamo kvalitāti un pieredzi. Francijas līgā ir liela konkurence, un Hojbjergs, kurš iepriekš spēlējis Anglijā, var sniegt komandas biedriem vērtīgus padomus un palīdzību laukumā.

Futbolista reakcija

Hojbjergs, komentējot pāreju, izteicis apmierinātību ar savu jaunās klubu. Viņš uzsvēris, ka priecājas par iespēju spēlēt prestižajā Francijas līgā un cer, ka varēs palīdzēt "Marseille" panākt labus rezultātus gan nacionālajā, gan starptautiskajā mājās.

Secinājumi

Pāreja uz “Marseille” Hojbjergam var būt izšķiroša brīdis viņa karjerā, dodot iespēju pierādīt sevi jaunā vidē. Savukārt "Tottenham" acīmredzot ir izstrādājusi plānu, lai pielāgotu savas komandas sastāvu un nodrošinātu, ka spēlētāji, kas saņem mazāk spēles laika, var pilnveidoties citur.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas